Nokian Renkaiden kesäuutuudet vastaavat kuluttajien tarpeisiin

Nokian Renkaat esitteli syyskuussa kaksi uutta tuotetta pohjoismaiseen kesään suunniteltuun Nokian Hakka -tuoteperheeseen. Nokian Hakka Green 3 -henkilöautonrengas tuo turvaa ja energiapihejä kilometrejä, Nokian Hakka Van taas puolestaan työhön ja lomaan sopivaa jämäkkyyttä sekä paketti- että matkailuautoihin.

Nokian Renkaiden teettämässä kesärengastutkimuksessa* pohjoismaisilta autoilijoilta kysyttiin heille tärkeimpiä kesärengasominaisuuksia. Kyselyssä tärkeimmäksi ominaisuudeksi nousi hyvä pito märällä tiellä (44 % kaikista vastaajista), ja toisena oli kyky vastustaa vesiliirtoa (34 %). Toivelistan kärkipäässä olivat myös polttoainetehokkuus ja kulumiskestävyys (23 %). 

Vastatakseen kuluttajien tarpeisiin Nokian Renkaat esitteli syyskuussa kaksi uutta tuotetta pohjoismaiseen kesään suunniteltuun Nokian Hakka -tuoteperheeseen. Nokian Hakka Green 3 -henkilöautonrengas tuo turvaa ja energiapihejä kilometrejä, Nokian Hakka Van taas puolestaan työhön ja lomaan sopivaa jämäkkyyttä sekä paketti- että matkailuautoihin.

Nokian Hakka Green 3 tuo polttoainesäästöjä ja lisäkilometrejä

Nokian Hakka Green 3 on tiedostavan kuluttajan valinta.

”Nokian Hakka Green 3:n ehdottomiin etuihin kuuluu tuotteen ympäristöystävällisyys,” vinkkaa Vianorin tuotepäällikkö Marika Päiväniemi. ”Se houkuttelee autoilijaa, joka arvostaa polttoainesäästöjä ja siitä syntyvää ajamisen hiilidioksidipäästöjen vähentymistä.”

Alhaisen polttoaineenkulutuksen takana on ainutlaatuinen Hakka Green Hybrid -kumisekoitus. Nokian Hakka Green 3:en räätälöity uusia biopohjaisia materiaaleja sisältävä, äärimmäisen kestävä kumiseos takaa alhaisen vierintävastuksen. Laajasta valikoimasta löytyykin vierintävastukseltaan EU-rengasmerkinnän A-luokkaan rankattuja rengaskokoja, kuten markkinoiden suosituin koko 205/55 R16. A-G-luokkien välinen ero on jopa 0,6l/100 km säästö polttoaineenkulutuksessa. 

”Alhainen vierintävastus on tärkeää erityisesti sähköautoilijoille, sillä se kasvattaa sekä hybridien että täyssähköautojen toimintasädettä,” Päiväniemi muistuttaa.

Turvallinen ja kestävä valinta

Nokian Hakka Green 3 ottaa huomioon myös muut kuluttajien toiveet. Siitä pitää huolen renkaan Green Sense -konsepti, jonka muodostavista innovaatioista jokainen huolehtii osaltaan, että matka on turvallinen niin kuivalla kuin märälläkin kelillä.

”Nokian Hakka Green 3 on kuluttajalle turvallinen valinta. Varsinkin sen märkäpitoon on panostettu, sillä se on tärkeä ominaisuus pohjoismaisessa sateisessa kesäsäässä,” Päiväniemi sanoo.

Uuden sukupolven renkaassa myös kulumiskestävyys on huippuluokkaa. Kulumiskoeajojen mukaan Hakka Green 3:n kulumiskestävyys on keskimäärin jopa 35 prosenttia parempi edeltäjäänsä eli Hakka Green 2:een verrattuna.

”Tämähän tarkoittaa asiakkaille parhaimmillaan kokonaista lisäkautta näillä renkailla, mikä on huima etu,” summaa Päiväniemi.

Nokian Hakka Van kestää kovaa kulutusta työssä ja vapaa-ajalla

Sekä paketti- että matkailuautojen kuljettajat arvostavat luotettavaa Nokian Hakka Van -uutuutta.

”Raskaat ajoneuvot vaativat renkaalta paljon. Nokian Hakka Vanissä on panostettu nimenomaan kulumiskestävyyteen sekä miltei henkilöautomaiseen ajotuntumaan myös kovemmissa nopeuksissa, joka on tärkeää nyt, kun lakimuutoksen myötä pakettiautojen maksiminopeus kasvoi 120 kilometrin tuntivauhtiin,” Päiväniemi kertoo.

Renkaan Durable Control & Comfort -konsepti tuo ajoon kestävää turvallisuutta ja ajomukavuutta. Työpäivät helpommaksi tekee Nokian Hakka Vanin erinomainen käsittelyominaisuus, jonka ansioista se kulkee ketterästi myös tiukoissa paikoissa. Rengas kuljettaa lastin turvallisesti perille myös sadesäässä, sillä sen uritukset varastoivat vettä ja poikittaisurat taas syrjäyttävät sitä tehokkaasti renkaan ja tienpinnan välistä. Näin vesiliirron vaara alenee, ja märkäpito on oivallinen myös kuluneena.   

Nokian Hakka Vanissa on mukana myös jo muistakin Nokian Renkaiden paketti- ja SUV-renkaista tuttu Aramid Sidewall -teknologia.

”Sivupintaan on sekoitettu vahvaa aramid-kuitua, jonka ansiosta se kestää erityisen hyvin iskut ja terävät reunat. Näitähän tulee usein vastaan sekä lastauslaitureiden lähistöllä että huonokuntoisilla maanteillä. Kun alla on Nokian Hakka Van -pakettiautonrengas, ei lomalaisen tai ammattikuskin tarvitse muuttaa suunnitelmiaan rengasrikon takia,” vinkkaa Päiväniemi.

 

 * YouGov verkkokysely, helmikuu 2020, N=1820 pienten ja keskikokoisten autojen omistajaa

Artikkelit
08.05.2024

Näin valitset oikeanlaiset OTR-renkaat ja optimoit työkoneen käytön

Lue lisää
Artikkelit
02.05.2024

Näin valitset oikeanlaiset maatalouskoneen renkaat ja optimoit käytön

Lue lisää
Artikkelit
05.04.2024

Näin valitset sopivat renkaat yrityksesi sähköautoon

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin