Vianor Fleet Care – liikkuvan kaluston palvelukokonaisuus

Kuljetusyritysten ja muiden liikkuvan kaluston operoinnista vastaavien yritysten kilpailukyvyn keskiössä ovat kaluston käyttöaste ja -kustannukset. Vain tehokkaasti liikkuva kalusto tuo yritykselle riittävästi liikevaihtoa ja mahdollistaa toiminnan jatkamisen. Räätälöitävä Fleet Care -palvelukokonaisuutemme pitää huolta kaikista yritysten rengas- ja kalustopalveluista.

Kuljetusyritysten ja muiden liikkuvan kaluston operoinnista vastaavien yritysten kilpailukyvyn keskiössä ovat kaluston käyttöaste ja -kustannukset. Vain tehokkaasti liikkuva kalusto tuo yritykselle riittävästi liikevaihtoa ja mahdollistaa toiminnan jatkamisen. Räätälöitävä Fleet Care -palvelukokonaisuutemme pitää huolta kaikista yritysten rengas- ja kalustopalveluista.

 

”Erikokoisten ja eri toimialoilla toimivien asiakkaiden kanssa keskustellessa ja neuvotellessa esiin nousevat useimmiten samankaltaiset tavoitteet ja toiveet: kaluston pitäminen liikkeessä niin tien päällä kuin maastossa, eteen tulevien ennakoimattomien tilanteiden sujuva ja asiantunteva hoitaminen sekä toiminnan pitkäjänteinen suunnittelu kestävän kehityksen ehdoilla”, kertoo Vianorilta Lauri Halme, Head of Business Area B2B.

 

Kaluston pitäminen liikkeessä on jokaisen liikkuvaa kalustoa operoivan yrityksen ensimmäinen huolenaihe. Jokainen tunti seisonta-aikaa maksaa rahaa menetettynä myyntinä ja tehottomana käyttöomaisuusinvestointina. Kaluston liikkuessa huolenaiheeksi vaihtuvat operoinnin kustannukset kilometriä tai tuntia kohden.

 

Kustannustehokkuus, ennakointi ja huolellinen suunnittelu vaikuttavat kannattavuuteen

 

Kannattavuuteen vaikuttavat myös toiminnan huolellinen suunnittelu sekä yllättävät tilanteet tien päällä tai urakkakohteessa. Sään ääri-ilmiöt yleistyvät Pohjolassakin, ja yhä kuumemmat ja pitkäkestoisemmat helleaallot aiheuttavat uudenlaisia haasteita pyöräkaluston toimintaan. Epätavallisen suuret paikalliset lumi- ja sademäärät puolestaan tekevät ajo-olosuhteista yllättäviä ja haastavia.

 

”Aiemmin toimineet kaluston käytön suunnitteluparametrit voivatkin nopeasti olla vanhentunutta tietoa, ja toiminnan optimoinnin suunnittelu epäselvään tulevaisuuteen on vaikeaa, ellei mahdotonta”, pohtii Halme.

 

Myös ympäristövaikutusten minimointi vaikuttaa liikkuvan kaluston toimintaan. Viranomaiset säätelevät ja valvovat hiilidioksidipäästöjä, ja kuluttajien arvovalintojen kautta päästöjen vähentämisen paine kohdistuu lähes kaikkiin tuotantoarvoketjuihin raaka-aineiden tuotannosta lopputuotteiden kuljettamiseen kuluttajien saataville. Päästöjen vähentäminen toiminnan jokaisella osa-alueella kustannustehokkaasti on yrittäjälle jopa kunnia-asia.

 

Räätälöitävä Fleet Care tekee toiminnan suunnittelusta vaivatonta

 

Vianor on tehnyt vuosia yhteistyötä erilaisten liikkuvaa kalustoa operoivien yritysten kanssa. Jotta pystyisimme palvelemaan asiakkaita ja edesauttamaan heille tärkeiden tavoitteiden saavuttamista, olemme luoneet Vianor Fleet Care -palvelukokonaisuuden. Se on kaikenlaisen liikkuvan kaluston toiminnan tehostamiseen keskittynyt palvelu, joka vastaa erilaisten yritysten samoihin perustarpeisiin.

 

”Vianor Fleet Care tuo yhteen koko B2B-palveluvalikoimamme: sekä kehittyneet sähköiset palvelut että henkilöstömme käytännön asiantuntijuuden. Fleet Care on palvelukokonaisuus, josta löytyvät kaikki rengas- ja kalustopalvelumme”, kertoo Halme.

 

Fleet Care koostuu kuudesta eri palvelusta ja on räätälöitävissä yrityksen tarpeiden mukaan:

 

·         Tire Care: Rengastuksen seuranta- ja raportointipalvelu

·         Mobility Care: Tee päätökset ajantasaisen kalustotiedon perusteella

·         Contract Care: Yhden luukun palvelu tuotevalikoimasi hallintaan

·         On-site Care: Laajasti skaalattavat palvelut paikan päällä

·         Breakdown Care: Rengasrikon sattuessa olemme yhden puhelun päässä

·         Service Care: Vahva palvelukykymme perustuu kattavaan toimipisteverkostoon

 

Lue lisää Fleet Care -palveluista

 

Kiinnostuitko Vianor Fleet Care -palvelukokonaisuudesta? Lue lisää Fleet Care -palveluista tai ota meihin yhteyttä. Myyntipäällikkö Pekka Nurme Vianor Oy:stä vastaa mielellään kysymyksiisi! Pekan tavoitat numerosta 010 401 2277 tai sähköpostitse [email protected].

 

Artikkelit
05.04.2024

Näin valitset sopivat renkaat yrityksesi sähköautoon

Lue lisää
Artikkelit
16.01.2024

Minimoi talven onnettomuusriskit ammattiajossa

Lue lisää
Artikkelit
10.11.2023

Merkittäviä kustannussäästöjä yrityksellesi sähköautoilun valinnoilla

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin