Giti kuorma- ja linja-auton renkaiden vauriotakuu

Gitin vauriotakuu turvaa rengasostoksesi. Se korvaa, jos Gitin kuorma- tai linja-auton rengas rikkoutuu tapaturmaisesti ajokelvottomaksi. Takuu on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Gitin vauriotakuu

Jokainen uutena Vianorin palvelupisteestä ostettu Gitin kuorma- ja linja-auton rengas on mukana takuuohjelmassa. Gitin vauriotakuu korvaa, jos asianmukaisesti käytetty Gitin kuorma- tai linja-auton rengas rikkoutuu tapaturmaisesti ajokelvottomaksi. Korvaus kattaa renkaat, joiden kulutuspinnasta on kulunut korkeintaan puolet (50 %). Uuden renkaan korvausosuus määräytyy rikkoutuneen renkaan kuluneisuuden mukaan. Vauriotakuu on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

Miten toimia, jos rengas rikkoutuu? 

Jos rengas rikkoutuu, ole yhteydessä lähimpään Vianorin palvelupisteeseen renkaan korvaamiseksi. Rengas korvataan yrityksellesi hyvityslaskuna jälkikäteen. Takuuohjelma todennetaan tarvittaessa Vianor ostokuitilla tai laskulla.

Uuden renkaan korvaussumma määräytyy rikkoutuneen renkaan kuluneisuuden mukaan.


Korvausmäärä

Mitä vauriotakuu korvaa?

Vauriotakuu korvaa vain Vianor Oy:n palvelupisteestä ostettuja renkaita, jotka ovat alkuperäisen ostajan omistuksessa. Vauriotakuu korvaa asianmukaisesti käytetyn renkaan, joka rikkoutuu tapaturmaisesti korvauskelvottomaksi esimerkiksi ulkoisen voiman takia. Korvaus kattaa renkaat, joiden kulutuspintaa on jäljellä vähintään 50 % verrattuna vastaavaan, uuteen Gitin renkaaseen. Renkaan tulee olla asennettuna ajoneuvoon rikkoutumishetkellä.

Mitä vauriotakuu ei korvaa?

Vauriotakuu ei korvaan renkaan asennuspalveluita. Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia, kuten rahdit, korjaukset ja ansiomenetykset. Se ei myöskään korvaa rikkoutumisia, joiden syy on ilkivalta, ajoneuvon rikkoutuminen, tulipalo, tieliikenneonnettomuus, huolimattomuus tai muu näihin verrattava syy.

Giti kuorma- ja linja-auton renkaat

Tutustu Gitin kuorma- ja linja-auton renkaiden valikoimaan ja tilaa kätevästi eVianorista