Joustavia ratkaisuja yrityksesi rengastarpeisiin

Rengaspalvelumme täyttävät yrityksesi kaikki rengastarpeet. Palvelupisteverkostomme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa takaa, että asiantuntijapalvelu on ulottuvillasi aina tarpeen tullen. Suunnittelemme rengashuollon kanssasi etukäteen. Näin sinulla on aina oikeat renkaat ajokalustosi turvalliseen käyttöön ja voit välttää sesonkiruuhkan.

Vianorilta saat kaikki rengaspalvelut helposti saman katon alta. Hoidamme renkaiden vaihdot, paikkaukset, ohjauskulmien tarkistuksen ja säädön sekä muut rengaspalvelut ammattitaitoisesti, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi rauhallisin mielin. Vianorilta saat rengasostoihin aina 30 vuorokauden tyytyväisyystakuun, ja rengashotellipalvelumme säästää tilaa 24/7. Juuri sinun tarpeisiisi räätälöimämme ratkaisu lisää yrityksesi kalustotoimintojen joustavuutta ja tehokkuutta.

Kattavat rengaspalvelut yrityksille – lisää turvallisuutta ja mukavuutta

Rengaspalvelut varman päälle

Meille kattavat ja asiantuntevat rengaspalvelut ovat kunnia-asia. Vianorin paikalliset asiantuntijat auttavat mielellään oikean palvelun löytämisessä ja valinnassa, joka tilanteessa. Asiakaslähtöinen palvelumme on joustavaa ja asiantuntevaa.

Tyypillisten kausittaisten renkaidenvaihtojen lisäksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikille yrityksille, toimialasta ja koosta riippumatta. Saat meiltä kaikki tarvittavat rengaspalvelut, joiden ansiosta ajoneuvonne pysyy turvallisesti tien päällä kaikissa ajo-olosuhteissa. Esimerkiksi paineenvahtijärjestelmä lisää turvallisuutta, vähentää polttoaineen kulutusta ja pidentää renkaiden käyttöikää. 

Renkaat kaikkiin ajoneuvoihisi

Valikoimistamme löydät kaikki tarvitsemasi renkaat. Rengasportfoliomme sisältää kesärenkaat ja talvirenkaat kaikkiin ajoneuvoihin henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Kokovaihtoehtojen skaala ulottuu umpikumisista trukinrenkaista aina kaikkein suurimpien teollisten ajoneuvojen renkaisiin. Rengaspalveluiden suunnittelu tuo toimintaanne varmuutta ja ennakoitavuutta. Yhdessä voimme määritellä tyypillisimmät tarpeenne ja sesonkikohtaiset tekijät. Varmistamme myös, että meillä on riittävä inventaario käyttämiänne renkaita varastossa. Näin pyrimme aina ennakoimaan epävarmuustekijät ja minimoimaan toimitusvarmuusriskit.

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin