Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Jalasjärveläinen maaseutuyrittäjä Markku Rita-Kasari tietää, että kiinteistönhuollon tehtävissä traktorin on muuntauduttava nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Työpäivän aikana vastaan voi tulla mitä tahansa liukkaista maanteistä mutaisiin peltotöihin, ja siksi renkailta vaaditaan erityistä suorituskykyä.

Ota yhteys yritysmyyntiin

”Talvikautena pito ja peltojen muokkausaikana kantavuus aiheuttivat aiemmin eniten päänvaivaa. Nyt minulla on Nokian Tyres Ground King -renkaat alla kolmessa traktorissa. Ne ovat saaneet huomaamaan, että laadukkaat renkaat todella tekevät työnteosta sujuvampaa ja huolettomampaa”, Rita-Kasari kertoo. 

Vaikka erinomainen pito on renkaissa avainasemassa, Rita-Kasari uskoo, että Nokian Tyres Ground King -rengas on parhaimmillaan raskaita kuormia kuljetettaessa. ”Sen lisäksi, että ajaminen tuntuu kaikin tavoin kevyemmältä, myös polttoainetta säästyy huomattava määrä”, Rita-Kasari kehuu. 

Koneurakointi M. Rita-Kasari Oy:ssä on huomattu, että laadukkaat renkaat tekevät työnteosta sujuvampaa 

”SEN LISÄKSI, ETTÄ AJAMINEN TUNTUU KAIKIN TAVOIN KEVYEMMÄLTÄ, MYÖS POLTTOAINETTA SÄÄSTYY HUOMATTAVA MÄÄRÄ” 
– Markku Rita-Kasari  

Rita-Kasarin käyttämiin renkaisiin on yhdistetty IntuituTM -puhelinsovellus, joka tarkkailee renkaiden toimintaa renkaisiin integroitujen älysensoreiden ja Bluetooth-yhteyden avulla.  

”Erityisen hyödyllistä on se, että saan puhelinsovelluksesta jatkuvasti tietoa muun muassa rengaspaineesta ja se ilmoittaa mahdollisista ongelmista. Kun samalla koneella tehdään monia erilaisia töitä, on tärkeää olla perillä siitä, miten rengaspaineet muuntautuvat eri tilanteisiin”, Rita-Kasari kertoo.  

 

Markku Rita-Kasari saa IntuituTM -puhelinsovelluksesta tietoa mm. Rengaspaineista 

VIANOR ON LUOTTOKUMPPANI, JOKA PITÄÄ RENKAISTA HUOLEN

Koneurakointi M. Rita-Kasari on ollut Vianorin asiakas jo vuodesta 2008. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja Rita-Kasari kiittelee erityisesti Vianorin asiantuntijoiden paneutumisesta yrityksen kaikkiin rengasasioihin: 

”Vianorin kanssa kaikki on toiminut viimeisen päälle. Rengaskauppoja on tehty aina silloin, kun tarve vaatii - jopa lauantai-iltana. Vianorin myyjä on ottanut asioista selvää ja hoitanut meille kaiken kuntoon. Takuutilanteessakin laitoin kuvat Vianorin myyjälle ja jo samana iltapäivänä tuli myönteinen päätös. Siinä oli kollegoilla ihmettelemistä, kun heidän ostamillaan renkailla ei ollut minkäänlaista takuuta. Nyt kaikissa traktoreissa on laaturenkaat, joilla pärjää kesällä ja talvella”, Rita-Kasari summaa.  

 

Kaipaako traktorisi tai työkoneesi uusia renkaita? Tutustu valikoimaan tai ota yhteyttä myyntiimme tai lähimpään Vianor palvelupisteeseen.  

Lisää referenssejä

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin