Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Timo Kallion perustama raumalainen Team FinnKane Oy on erikoistunut meri- ja säiliökonttien kuljettamiseen. Kovassa kuormituksessa olevat renkaat kuluvat paljon käytössä, mikä asettaa renkaille kovia vaatimuksia. FinnKane odottaa rengaspalveluilta tehokkuutta, luotettavuutta ja hyvää saatavuutta – ympäri Suomen.

FinnKanen kumipyörillä kulkevaan kalustoon kuuluu 14 vetoautoa, 33 perävaunua ja kaksi EKL-autoa. Vuoden aikana ajokilometrejä kertyy keskimäärin satatuhatta per auto.  

Kuljetuskulujen ja muiden menojen kasvaessa Kallio alkoi miettiä kuorma-autoihin edullisempia rengasvaihtoehtoja. Kuljetuksia tehdään paljon tehdas- ja satama-alueilla. ”Teemme paljon jyrkkiä käännöksiä, jotka kuluttavat ja pyöristävät renkaiden kulmia. Meille oli tärkeää löytää kohtuuhintaiset renkaat, jotka kestävät hyvin raskasta käyttöä”, kertoo Kallio. 

 

GITI:n laadukkaat ja edulliset kuorma-auton renkaat kestävät kulutusta  

Rauman Vianor vinkkasi Kalliolle GITI:n kuorma-auton renkaista, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset. Kallio päätti lähteä testaamaan uusia renkaita ensin muutamaan yksikköön. ”Kuljettajat ovat olleet tyytyväisä GITI:n renkaisiin. Renkaat pyörivät kauniisti, eivätkä ravista tai pompi ajon aikana. Tasapainottamisellekaan ei ole ollut tarvetta. Huonoista renkaista saa kyllä kuljettajilta äkkiä palautetta”, naurahtaa Kallio.  

”Kuljettajat ovat olleet tyytyväisä GITI:n renkaisiin. Renkaat pyörivät kauniisti, eivätkä ravista tai pompi ajon aikana. Tasapainottamisellekaan ei ole ollut tarvetta. 

Testauksen jälkeen GITI:n renkaat päätettiin ottaa käyttöön lähes kaikkiin FinnKanen ajoneuvoihin. ”Olemme saaneet pidennettyä renkaiden käyttöikää entisestään käyttämällä kesä- ja talvirenkaita. Vianor huolehtii, että alla on aina tilanteeseen sopivat renkaat.” 

 

 

Vianor lunastaa lupaukset ja pitää sovitut aikataulut  

Kallio on ostanut keskitetysti kaikki rengaspalvelut Rauman Vianorilta vuoden 2022 alusta asti. ”Asiakassuhteemme alkoi vuonna 2017, jolloin teimme ensimmäiset rengaskaupat. Luotettavuus, helppous ja renkaiden hyvä hyllysaatavuus vakuuttivat meidät, ja lopulta siirsimme kaikki rengaspalvelut Vianorille.” 

Kuorma-autojen renkaiden vaihto sujuu vaivattomasti ja oikea-aikaisesti, kun Vianor huolehtii rengashotellissa renkaiden varastoinnista ja vaihtamisesta. Maanlaajuinen palveluverkosto takaa myös sen, että rengasrikon sattuessa apu on aina nopeasti lähellä. 

”Vianor varastoi rengashotellissa talvi- ja kesärenkaamme sekä vaihtaa aina sesongin mukaan sopivat renkaat alle. Vianor tarkkailee puolestamme renkaiden kulumista ja pitää ylipäätään hyvää huolta renkaista”, Kallio kiittelee.  

Kallion mukaan Rauman Vianorilla on töissä hyvä porukka, jonka kanssa voi avoimesti sanoa mitä ajattelee. ”Asiat hoidetaan kuten on luvattu ja aikataulut pitävät. Asiakasta kuunnellaan ja pyritään aina tarjoamaan parasta ratkaisua – eikä myymään vain mahdollisimman paljon.” 

 

Haluaisitko halvat kuorma-auton renkaat? Tutustu valikoimaan, ota yhteyttä myyntiimme tai suoraan lähimpään Vianor palvelupisteeseen. 

Lisää referenssejä

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Jatkuvaa vuoropuhelua kustannus- ja työtehokkuuden parantamiseksi

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin