Autohuolto Rovaniemi

Jokainen auto kaipaa säännöllisin väliajoin huolto auton kunnon ja toiminnan takaamiseksi. Siinä missä vuosihuolto sopii iäkkäämpien autojen kunnosta huolehtimiseen, määräaikaishuolto eli auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman noudattaminen takaa, että autosi myös autosi takuu pysyy voimassa. Varaa autohuolto-aika lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai lue täältä lisää autohuollosta ja tutustu Vianorin autohuollon palveluihin.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Rovaniemi - 1kpl

Vianor Rovaniemi

Alakorkalontie 3
96300 Rovaniemi

Puh. 010 401 3800

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

HUOM: Olemme avoinna pidennetyin aukioloin 6.5.-17.5. klo 7.30-18.00 sekä lauantait 13.4, 20.4, 27.4, 4.5. ja 11.5. klo 9.00 -14.00.

Autohuolto Rovaniemellä

Vianor Rovaniemeltä saat kattavat autohuollonpalvelut Alakorkalontien palvelupisteellä. Rovaniemen palvelupisteen lisäksi lähialueella palvelee Vianor Sinettä. 

Molemmilta palvelupisteiltä saat laajojen autohuollon palveluiden lisäksi myös kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut, aina renkaiden vaihdosta tasapainotukseen ja kausisäilytykseen rengashotellissa. Rovaniemen palvelupisteellä hoidamme myös raskaiden renkaiden ja moottoripyörien rengaspalvelut.

Säännöllisellä autohuollolla pidät auton kunnossa

Säännöllinen autohuolto on avain auton pitkään ikään ja luotettavuuteen. Takuunalaisissa autoissa huolto-ohjelman mukaisesti suoritetut määräaikaishuollot ovat myös takuun voimassaolon ehto. 

Mikäli autossasi ei enää noudateta valmistajan huolto-ohjelmaa, kannattaa autoon tehdä vuosihuolto kerran vuodessa. Helppo tapa vuosihuollon suorittamiseen on varata Vianor Huolto Rovaniemen palvelupisteeltämme.

Vianor Huolto on kattava huoltopaketti, johon sisältyvät auton tärkeät vuosittaiset huoltokohteet. Huollossa vaihdetaan autoon öljyt ja öljynsuodatin sekä raitisilmasuodatin. Tämän lisäksi auton kunto tarkistetaan ja renkaiden kulutuspinnat mitataan digitaalisesti. Lisähinnasta autoon voidaan tarvittaessa tehdä myös muita huoltoja, kuten jarrupalojen, polttimoiden tai jakohihnan vaihto.

Tuomalla autosi huoltoon Vianor Rovaniemelle, varmistat autosi ammattitaitoisen huollon ja yhteensopivien tarvikkeiden käytön.

Milloin autohuolto kannattaa tehdä?

Mikäli autossa noudatetaan valmistajan huolto-ohjelmaa, tulee auton määräaikaishuollot toteuttaa huolto-ohjelman kilometri ja aikarajojen puitteissa. Määräaikaishuoltojen huoltovälinä saattaa olla esimerkiksi 25 000 kilometriä tai yksi vuosi, joista ensimmäisenä täyttyvä määrää huollon ajankohdan. 

Erityisesti vanhemmissa autoissa, joissa valmistajan huolto-ohjelmaa ei enää noudateta, kannattaa huolto tehdä vuosittain. Vuosihuolto onnistuu helposti varaamalla Vianorin Rovaniemen toimipisteeltä Vianor Huollon. Myös vanhemmissa autoissa kannattaa pitää mielessä valmistajan ilmoittama huoltoväli, ja varata tarvittaessa huolto jo aiemmin, mikäli autolla ajetaan paljon. Auto kannattaa kuitenkin huoltaa vuosittain, vaikka kilometriraja ei täyttyisi.

Autohuolto Rovaniemi – Varaa aika Vianorille

Huoltamalla auton säännöllisesti pidennät autosi ikää, ennaltaehkäiset uusien vikojen syntymistä ja pidät autosi turvallisena. Pidä autosi liikenteessä myös jatkossa varaamalla autohuolto Rovaniemen Vianorille helposti verkosta.