Öljynvaihto Jyväskylä

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Vianorin öljynvaihdossa autoosi vaihdetaan siihen sopiva ja laadukas moottoriöljy, joka auttaa pitämään huolta moottorin kunnosta ja pidentämään sen elinikää. Lisäksi suosittelemme öljynsuodattimen vaihtamista öljynvaihdon yhteydessä.

Palvelupisteet:
Jyväskylä - 1kpl

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Laukaantie 1
40320 Jyväskylä

Puh. 010 401 3660

Aukioloajat
HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00 (Autohuollon vastaanotto alk. klo 7.30)

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 8.00 - 17.00

Öljynvaihto Jyväskylässä 

Vaihdata öljyt autoosi säännöllisesti, niin moottori toimii oikein ja pysyy kunnossa pidempään. Seppälänkankaalla sijaitsevan Vianor Jyväskylän ammattilaiset hoitavat öljynvaihdon nopeasti ja varmasti. Öljynvaihto onnistuu myös Vianorin palvelupisteillä Äänekoskella, Keuruulla ja Jämsässä. Jyväskylän seudun palvelupisteet tarjoavat lisäksi kattavat rengas- ja huoltopalvelut. Katso saatavilla olevat palvelut palvelupistehakumme avulla.

Öljynvaihto pitää moottorin kunnossa

Moottoriöljy voitelee moottoria, sitoo epäpuhtauksia ja varmistaa sen toiminnan. Käytössä öljyyn kertyy pienhiukkasia ja metallijäämiä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia moottorin toiminnassa. Siksi öljynvaihto on tärkeää suorittaa säännöllisesti. Öljynvaihdon yhteydessä kannattaa vaihtaa myös öljynsuodatin, sillä kertymät voivat tukkia sen ajan kanssa. 

Vianor Jyväskylässä suodattimen vaihto kuuluu öljynvaihdon hintaan. Hintaan sisältyy myös laadukas valmistajan suosittelema öljy (maks. 4,5 litraa) sekä propuntiivisteet. Lisäksi tarkistamme palvelun yhteydessä renkaiden urasyvyyden ja teemme alustan silmämääräisen tarkastuksen.

Öljynvaihdossa huomioitavaa

Öljynvaihto tulee tehdä säännöllisesti vuosittain tai kun edellisestä vaihdosta on kulunut 10 000–20 000 ajokilometriä. Oikeanlaisen öljyn käyttö moottorin voitelussa on tärkeää: vääräntyyppisen öljyn käyttö voi johtaa moottorivaurioihin. Käytämme Vianor Jyväskylässä aina valmistajan suosittelemia laadukkaita moottoriöljyjä. Käytetyn öljyn tuotenumero tallennetaan Jyväskylän Vianorin tietoihin.

Vianor Jyväskylä – Varaa aika öljynvaihtoon

Säännöllinen öljynvaihto ehkäisee vikatilanteita ja pidentää moottorin käyttöikää. Vianor Jyväskylän kokeneet asentajat hoitavat työskentelyn moottorin parissa turvallisesti. Kierrätämme moottoriöljyn ja öljynsuodattimen asianmukaisesti ympäristöä kunnioittaen. Voit varata ajan Vianor Jyväskylän öljynvaihtoon helposti verkkosivuillamme. Tuo autosi öljynvaihtoon Vianor Jyväskylään ja pidennä moottorin elinikää.