Öljynvaihto Lahti

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Vianorin öljynvaihdossa autoosi vaihdetaan siihen sopiva ja laadukas moottoriöljy, joka auttaa pitämään huolta moottorin kunnosta ja pidentämään sen elinikää. Lisäksi suosittelemme öljynsuodattimen vaihtamista öljynvaihdon yhteydessä.

Palvelupisteet:
Lahti - 2kpl

Vianor Lahti, Laune

Aukeankatu 4
15610 Lahti

Puh. 010 401 3100; Raskas kalusto 24 h 010 401 247.

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Työn vastaanotto arkisin klo 7.30-17.00

HUOM: Suljemme tiistaina 28.5. klo 16.00.

Vianor Lahti, Saksala (Partner)

Saksalankatu 28
15100 Lahti

Puh. 0503512885

Aukioloajat
ma-pe: 8.00-16.30

Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Öljynvaihto Lahdessa 

Säännöllisellä öljynvaihdolla varmistat, että auton moottori pysyy kunnossa ja toimii niin kuin pitää. Tuo autosi Vianor Lahteen Launeelle luotettavaan ja tehokkaaseen öljynvaihtoon. Öljynvaihto onnistuu lisäksi Lahden tuntumassa Vääksyn ja Heinolan palvelupisteillä. Katso palvelupistehausta myös muut Lahden Vianor-pisteiden tarjoamat huolto- ja rengaspalvelut.

Kattava öljynvaihtopalvelu

Moottoria voitelevaan ja jäähdyttävään öljyyn kertyy käytössä metallijäämiä ja pienhiukkasia. Ne voivat haitata moottorin toimintaa ja aiheuttaa pahimmillaan vikatiloja. Siksi öljy ja öljynsuodatin tulee vaihtaa säännöllisesti. 

Lahden Vianorin ammattilaiset käyttävät öljynvaihdossa laadukasta, valmistajan suosittelemaa öljyä (maks. 4,5 litraa). Vianor Lahdessa öljynvaihtopalvelun hintaan kuuluu myös suodattimen ja propuntiivisteiden vaihto. Lisäksi hintaan sisältyy digitaalinen renkaiden urasyvyyden mittaus sekä silmämääräinen auton alustan tarkastus.

Tärkeää huomioitavaa öljynvaihdossa

Auton moottoriin tulee laittaa vain öljyä, jota valmistaja suosittelee. Väärän tyyppinen öljy vaikuttaa moottorin toimintaan ja saattaa pahimmassa tapauksessa rikkoa sen. Väärän öljyn käyttäminen voi myös aiheuttaa mahdollisen auton takuukorvauksen eväämisen. Vianor Lahti tallentaa öljyn tuotenumeron, joten saat vaihdossa käytetyn öljyn tarvittaessa todennettua helposti.

Moottorin toiminnan varmistamiseksi öljynvaihto tulee suorittaa säännöllisesti. Tuo autosi öljynvaihtoon Launeelle, Vääksyyn tai Heinolaan vuosittain. Jos ajat paljon, öljynvaihto kannattaa tehdä 10 000–20 000 kilometrin välein.

Öljynvaihto Lahti – Varaa aika Vianoriin

Voit varata ajan Lahden Vianorin öljynvaihtoon verkkosivujemme kautta. Lahden palvelupisteillä öljynvaihto suoritetaan kokeneiden asentajien toimesta: työ sujuu nopeasti ja varmasti. Löydät Lahden palvelupisteiltä odotustilat, joissa voit odottaa mukavasti työn valmistumista. Tuo autosi öljynvaihtoon Vianor Lahteen ja varmista moottorin toiminta kaikissa olosuhteissa.