Öljynvaihto Oulu

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Vianorin öljynvaihdossa autoosi vaihdetaan siihen sopiva ja laadukas moottoriöljy, joka auttaa pitämään huolta moottorin kunnosta ja pidentämään sen elinikää. Lisäksi suosittelemme öljynsuodattimen vaihtamista öljynvaihdon yhteydessä.

Palvelupisteet:
Oulu - 2kpl

Vianor Oulu, Juurussuo (Partner)

Juurussuontie 65 B
90310 Oulu

Puh. 044 2081117

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Oulu, Vasaraperä

Pauketie 12
90410 Oulu

Puh. 010 401 3460

Aukioloajat
Ha rengaspalvelu ja autohuolto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Raskas kalusto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00 (Ei autohuoltoa)
HUOM:Raskaan kaluston 24/7 -päivystys: 010 401 247

Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Tiloissamme palveleva A-katsastus avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00

Autopesukone palvelee 24/7.

Öljynvaihto Oulussa

Vaihdata öljyt autoosi säännöllisesti Vianor Oulussa ja pidä auton moottori toimintakunnossa kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme öljynvaihtopalvelut Vasaraperän ja Juurussuon palvelupisteillä. Löydät Vianor-pisteet myös Tupoksesta ja Muhokselta – valitse palvelupisteistä sinulle sopivin ja varaa aika öljynvaihtoon netistä.

Nopea ja luotettava öljynvaihto

Öljyllä on tärkeä tehtävä moottorin toiminnassa: öljy voitelee moottorin osia ja jäähdyttää moottoria varmistaen sen toiminnan. Säännöllisesti suoritettu öljynvaihto pitää moottoriöljyn puhtaana ja ehkäisee vikatilanteita. Vianor Oulussa vaihtotyön suorittavat kokeneet ammattilaiset.

Vianor Oulun palvelupisteet tarjoavat selkeän hinnoittelun öljynvaihdolle. Vaihtotyön lisäksi hintaan sisältyvät laadukas moottoriöljy (maks. 4,5 litraa), uusi öljynsuodatin, propuntiivisteet sekä vanhan öljyn ja suodattimen ympäristöystävällinen kierrätys. Lisäksi öljynvaihdon yhteydessä Vianor Oulun ammattilaiset tarkastavat silmämääräisesti autosi alustan ja mittaavat digitaalisesti renkaiden urasyvyyden. 

Suorita öljynvaihto säännöllisesti

Moottoriöljyyn kertyy metalli- ja pienhiukkasia, joten öljynvaihto tulee suorittaa vuosittain. Jos ajokilometrejä kertyy paljon vuodessa, suosittelemme öljynvaihtoa 10 000–20 000 kilometrin välein. Vianor Oulussa vaihdamme öljyn lisäksi suodattimen, jotta moottoriöljyn virtaus pysyy riittävänä.

On erityisen tärkeää käyttää valmistajan suosittelemaa öljytyyppiä. Moottoriöljyissä on eroja, ja vääränlaisen öljyn käyttäminen voi pahimmillaan aiheuttaa moottorivaurioita. Jos autossa on käytetty vääräntyyppistä öljyä, tämä voi vaikuttaa myös mahdollisiin vakuutuskorvauksiin. Vianor Oulussa käytämme vain valmistajan suosittelemia öljyjä ja tallennamme käytetyn öljyn tuotenumeron.

Vianor Oulu – Varaa aika öljynvaihtoon 

Voit varata ajan öljynvaihtoon helposti verkkosivujemme kautta. Vianor Oulu tarjoaa myös muut kattavat auton rengas- ja huoltopalvelut. Voit tarkistaa palvelupistekohtaisen tarjonnan palvelupistehakumme kautta. Tuo autosi öljynvaihtoon Vianor Ouluun, pidennä moottorin elinikää ja aja luotettavasti kaikissa sääolosuhteissa.