Öljynvaihto Turku

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Vianorin öljynvaihdossa autoosi vaihdetaan siihen sopiva ja laadukas moottoriöljy, joka auttaa pitämään huolta moottorin kunnosta ja pidentämään sen elinikää. Lisäksi suosittelemme öljynsuodattimen vaihtamista öljynvaihdon yhteydessä.

Palvelupisteet:
Turku - 1kpl Raisio - 1kpl

Vianor Turku, Satakunnantie

Satakunnantie 107
20320 Turku

Puh. 010 401 3400 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Vianor Raisio

Allastie 3
21200 Raisio

Puh. 010 401 4820 För betjäning på svenska ring 010 401 3401

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Öljynvaihto Turussa

Tuo autosi ammattilaisten suorittamaan öljynvaihtoon Turun Vianoriin. Suoritamme öljynvaihtoja Vättin ja Raision palvelupisteillä sekä Turun tuntumassa Paraisten Vianorissa. Voit tarkistaa kaikki Turun seudun Vianorit ja niiden tarjoamat huolto- ja rengaspalvelut palvelupistehakumme avulla.

Kattava öljynvaihtopalvelu

Öljynvaihto tulee suorittaa säännöllisesti, sillä moottoria voitelevaan ja jäähdyttävään öljyyn kertyy ajan kanssa metalli- ja pienhiukkasjäämiä. Tämä voi haitata moottorin toimintaa ja pahimmillaan aiheuttaa moottoriin vaurioita.

Vianor Turku suorittaa öljynvaihdon käyttäen valmistajan suosittelemaa, laadukasta moottoriöljyä. Hintaan kuuluu myös öljynsuodatin ja propuntiivisteet. Lisäksi suoritamme palvelun yhteydessä auton alustan silmämääräisen tarkastuksen ja renkaiden digitaalisen urasyvyyden mittauksen. Saat mittauksesta raportin sähköpostiisi.

Huomioi nämä asiat öljynvaihdossa

Moottoriöljyissä on eroja: moottoriin tulee laittaa ainoastaan valmistajan suosittelemaa öljyä. Vääränlaisen öljyn käyttö voi kuluttaa moottoria ennenaikaisesti ja pahimmillaan johtaa moottorivaurioihin. Väärän öljytyypin käyttö voi vaikuttaa myös mahdolliseen auton takuuseen.

Vianor Turku tallentaa öljynvaihdossa käytetyn öljyn tuotenumeron eli öljytyyppi on tarvittaessa todennettavissa. Tuo autosi öljynvaihtoon vuosittain, jotta öljy pysyy puhtaana. Jos ajokilometrejä kertyy paljon, vaihdata öljyt autoosi 10 000–20 000 kilometrin välein. 

Vianor Turku – Varaa aika öljynvaihtoon 

Kun huolehdit säännöllisesti öljynvaihdosta, varmistat moottorin toiminnan kaikissa olosuhteissa. Ajan varaaminen Turun palvelupisteille onnistuu kätevästi verkon kautta. Vianor Turku suorittaa öljynvaihdot nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Vanha moottoriöljy ja öljynsuodatin kierrätetään ympäristöystävällisesti. Tuo autosi öljynvaihtoon Vianor Turkuun, aja turvallisesti ja pidennä moottorin elinikää.