Öljynvaihto Vaasa

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa. Vianorin öljynvaihdossa autoosi vaihdetaan siihen sopiva ja laadukas moottoriöljy, joka auttaa pitämään huolta moottorin kunnosta ja pidentämään sen elinikää. Lisäksi suosittelemme öljynsuodattimen vaihtamista öljynvaihdon yhteydessä.

Palvelupisteet:
Vaasa - 1kpl

Vianor Vaasa

Meijerinkatu 15
65100 Vaasa

Puh. 010 401 3410

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

HUOM: Suljemme torstaina 14.12. klo 16.00.

Öljynvaihto Vaasassa

Tuo autosi öljynvaihtoon Vaasan Vianoriin. Säännöllisellä öljynvaihdolla pidät huolen siitä, että auton moottori toimii oikein ja kestää pitkään käytössä. Vaasan palvelupiste sijaitsee Klemettilässä, ja saat pisteellä hoidettua öljynvaihdon lisäksi kattavasti myös muut auton huolto- ja rengasasiat.

Nopea ja turvallinen öljynvaihto

Vianor Vaasa käyttää öljynvaihdossa vain valmistajan suosittelemia, laadukkaita öljyjä (maks. 4,5 litraa). Öljynvaihdon hintaan sisältyy myös öljynsuodattimen vaihto ja uudet propuntiivisteet. Vaihtotyön yhteydessä Vaasan palvelupisteen ammattilaiset tarkastavat silmämääräisesti auton alustan ja mittaavat digitaalisesti renkaiden urasyvyyden. Saat mittauksesta sähköpostiisi raportin. 

Öljynvaihto pitää moottorin kunnossa

Moottoriöljyllä on useita tehtäviä: se voitelee moottorin osia ja poistaa niistä lämpöä sekä sitoo itseensä metallijäämiä ja pienhiukkasia. Epäpuhtauden kertyvät öljyyn, joten öljynvaihto tulee suorittaa säännöllisesti. Suosittelemme vaihtoa vuosittain tai 10 000–20 000 kilometrin välein. 

Oikeanlaisen öljyn käyttö on tärkeää: väärä öljy voi aiheuttaa pahimmillaan vaurioita moottoriin ja evätä vakuutuskorvaukset. Kun tuot autosi öljynvaihtoon Vianor Vaasaan, voit olla varma käytetyn öljyn laadusta. Tallennamme öljyn tuotenumeron, joten se on  tarvittaessa mahdollista todentaa jälkikäteen vakuutusyhtiötä varten.

Öljynvaihto Vaasa – Varaa aika Vianoriin

Vianor Vaasan ammattitaitoiset asentajat vaihtavat öljyn autoosi nopeasti sinun odotellessasi mukavasti Vaasan palvelupisteen odotustilassa. Ajanvaraus onnistuu helposti verkkosivujemme kautta. Varaa aika, anna Vianor Vaasan ammattilaisten hoitaa öljynvaihto ja aja varmasti kaikissa olosuhteissa.