Saamasi hyödyt

  • Käytämme ainoastaan korkealaatuisia öljyjä, joita autonvalmistaja suosittelee. Kun vaihdatat moottoriöljyn Vianorilla, voit olla varma, että moottori toimii kaikissa sääolosuhteissa ja lämpötiloissa kuten moottorin valmistaja on sen suunnitellut toimivan.
  • Moottorin käydessä öljyyn kertyy palamisjätteitä ja metallinhiukkasia, mikä ajan mittaan heikentää voitelua. Moottoriöljyn ja suodattimen vaihtaminen ehkäisee moottorin kulumista ja pienentää polttoaineenkulutusta.
  • Huolehdimme käytetyn moottoriöljyn ja öljynsuodattimen oikeaoppisesta ja ympäristöystävällisestä kierrätyksestä, joten säästät aikaa ja vaivaa.

Palveluun sisältyy

  • Öljynvaihto (max. 4 l autoonne sopivaa Vianorin valikoimissa olevaa öljyä, mahdolliset lisälitrat veloitetaan erikseen)
  • Renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus. Saat mittausraportin sähköpostiisi.

Valinnaiset palvelut (veloitetaan erikseen)

  • Öljynsuodatin (suositellaan vaihtamaan aina öljynvaihdon yhteydessä)
  • Öljypropun tiiviste
  • Sijaisauto huollon ajaksi käyttöösi hintaan 47,50 € (max. 1 vrk, sisältäen 100 km ja polttoaineen).

 

Alkaen 79,00 €

Säännöllinen öljynvaihto auttaa pitämään autosi moottorin kunnossa.

Öljynvaihto auttaa pitämään moottorin kunnossa

Kun autosi tarvitsee öljynvaihtoa, Vianorin kokeneet ammattilaiset tekevät mielellään työn puolestasi. Moottoriöljy varmistaa, että autosi moottorin voitelu toimii kaikissa ajo-olosuhteissa ja lämpötiloissa valmistajan tarkoittamalla tavalla. Käytämme vain autonvalmistajien hyväksymiä laadukkaita moottoriöljyjä.

Miksi öljy kannattaa vaihdattaa Vianorilla?
On aina turvallisempaa, kun koulutettu ja kokenut asentaja työskentelee moottorin parissa. Valitsemalla Vianorin valitset vastuullisen autonhuoltokumppanin, joka paitsi käyttää laadukasta moottoriöljyä ja suodattimia, myös varmistaa, että vanha moottoriöljy ja käytetyt osat hävitetään vastuullisesti. Vianor antaa aina öljynvaihdolle selkeän hinnan. Hinnoittelumme on kohtuullista ja se sisältää sekä työn että lisättävän öljyn hinnan.  

Mikä on oikea öljynvaihtoväli?
Auton moottoriöljy tulee vaihtaa säännöllisesti valmistajan suositusten mukaisesti. Moottoriöljyyn voi kertyä palamisjäämiä, pieniä metallilastuja sekä muita hiukkasia, jotka voivat merkittävästi heikentää moottorissa kiertävän öljyn voiteluominaisuuksia. Suosittelemme käyttämään vain laadukasta öljyä sekä vaihtamaan öljynsuodattimen aina öljynvaihdon yhteydessä.

Mitä tapahtuu, jos öljyä ei vaihda?
Öljypohjan sisältö vaikuttaa valtavasti auton suorituskykyyn. Öljyn laatu, ikä, kunto ja määrä vaikuttavat suoraan moottorisi kuntoon. Jos et vaihda öljyä säännöllisesti, öljyn ominaisuudet heikkenevät ja voitelu huononee, tämä voi pahimmalla johtaa vakavaan moottorivaurioon. Siihen verrattuna öljynvaihdon hinta on pieni. Vianor-öljynvaihdon jälkeen voit luottaa siihen, että moottorisi voitelu toimii.