Renkaiden vaihto Kuopio

Valitsemalla renkaiden vaihdon Vianorissa varmistat, että autosi renkaiden vaihto suoritetaan ammattitaitoisen asentajan toimesta lain edellyttämin vaatimuksin. Asiointi on helppoa ja mutkatonta, sillä annamme renkaiden vaihdolle kiinteän hinnan sekä ennalta määritellyn ajankohdan. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaidesi kunnon, mittaamme rengaspaineet ja toimitamme sinulle sähköpostitse digitaalisen raportin, josta näet renkaidesi urasyvyyden. Renkaiden vaihdon yhteydessä voit lisäpalveluna jättää renkaasi säilytykseen vaivattomaan rengashotelliimme. 

Palvelupisteet:
Kuopio - 2kpl Iisalmi - 1kpl

Vianor Kuopio, Kallantie

Kallantie 8
70340 Kuopio

Puh. 010 401 3640

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Vianor Kuopio, Väliköntie

Väliköntie 4
70700 Kuopio

Puh. 010 401 3520 ( Huolto, ajanvaraukset)</br> 010 401 3522 (Diesel ja sähkökorj.)

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00Autohuollon ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse 010 401 3520

Vianor Iisalmi

Ratakatu 4
74120 Iisalmi

Puh. 010 401 3550

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Renkaiden vaihto Kuopiossa 

Tuo renkaasi ammattilaisten vaihdettavaksi Kuopion Vianor-palvelupisteille Inkinmäelle tai Savilahteen. Löydät palvelupisteet myös Kuopion tuntumasta Siilinjärveltä ja Suonenjoelta. Jokainen palvelupisteistä tarjoaa renkaanvaihto ja -huoltopalvelut henkilöautoille. Lisäksi osalta palvelupisteistä saat moottoripyörien ja raskaiden renkaiden palvelut. Voit tarkistaa helposti verkkosivuiltamme, mitä palveluja lähin palvelupisteesi tarjoaa.

Helppo ja vaivaton renkaiden vaihto

Renkaiden vaihdon suunnittelu on helppoa, kun tuot autosi Kuopion Vianoriin. Ajan varaaminen onnistuu verkossa, ja asennuksen kesto on ennalta määritelty. Renkaiden vaihdon hinta on kiinteä, joten tiedät etukäteen tarkalleen, paljonko maksat. 

Tarkastamme renkaiden kunnon renkaiden vaihdon yhteydessä. Mittaamme urasyvyyden digitaalisesti ja varmistamme oikeat ilmanpaineet. Voit odotella työn valmistumista mukavassa odotustilassa, jollainen löytyy kaikilta Kuopion renkaanvaihtopisteiltä. Vaihdon hintaan sisältyvät myös renkaiden suojapussit, pussi pulteille ja muttereille sekä jälkikiristys alumiinivanteille.

Renkaiden vaihdossa huomioitavaa

Renkaat täytyy vaihtaa kaksi kertaa vuodessa: marraskuun alussa ja maaliskuun lopussa. Voit käyttää samoja renkaita niin kauan, kun niissä on kulutuspintaa riittävästi jäljellä. Käyttöikää on mahdollista pidentää ajamalla rauhallisesti ja ennakoivasti sekä välttämällä äkkinäisiä jarrutuksia ja kiihdytyksiä. Myös oikeat rengaspaineet ja renkaiden säilytys sopivassa ympäristössä vaikuttavat käyttöikään.

Renkaiden kunto tulee tarkistaa aina vaihdon yhteydessä. Kun renkaiden urasyvyys on liian matala, on aika vaihtaa alle uudet renkaat. Löydät Kuopion palvelupisteiltä laadukkaat kesä- ja talvirenkaat – pyydä ammattilaisilta neuvoa sopivien renkaiden valintaan.

Varaa renkaiden vaihto Kuopiossa

Renkaiden turvallisessa vaihdossa on otettava huomioon monia asioita. On valittava oikea nostokohta, jotta auto ei vahingoitu renkaiden vaihdon yhteydessä. Vanteiden kiristys ei saa olla liian löysä tai liian tiukka, ja renkaiden pyörimissuunta on tarkistettava. Ammattilaisten käsissä renkaiden vaihto onnistuu nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti. Varaa aika renkaiden vaihtoon Kuopion Vianor-palvelupisteille.