Nokian Renkaat

Nokian Renkaat Oyj on vuonna 1988 perustettu yhtiö, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1898, jolloin perustettiin Suomen Gummitehdas Oy. Nokian Renkaat on rengasvalmistuksen edelläkävijä, joka keskittyy ainoana maailmassa tuotteisiin ja palveluihin, jotka helpottavat ihmisten turvallista liikkumista pohjoisissa olosuhteissa.

Nokian Renkaiden tuotekehityksen ydintehtävä on kehittää maailman parhaita talvirenkaita ja metsäkonerenkaita. Tämä perusperiaate on säilynyt Nokian Renkaiden toiminnassa jo yli 70 vuoden ajan. Henkilöautonrenkaiden valmistus alkoi vuonna 1932 ja maailman ensimmäinen talvirengas valmistui vuonna 1934. Nokian Renkaiden tunnetuin tuotemerkki, Nokian Hakkapeliitta, tuli tuotantoon vuonna 1936.

Nokian Renkaat kehittää tuotteitaan tavoitteenaan kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan. Tästä syystä Nokian Renkaat onkin alallaan myös ympäristömyönteisyyden edelläkävijä, joka siirtyi ensimmäisenä rengasvalmistajana maailmassa käyttämään tuotannossaan puhdistettuja, matala-aromaattisia öljyjä.

Urheilullinen Nokian Hakka Black ja edistyksellinen Nokian eLine edustavat Nokian Renkaiden uusinta rengasteknologiaa. Nokian Hakka Black on vaativien ajotilanteiden ammattilainen uuden sukupolven kulutuspintasekoituksen, nanoteknologiaa hyödyntävän monikerrosrakenteen ja nopeaan ajoon kehitetyn pintamallin ansiosta. Hakka Black reagoi ohjausliikkeisiin viipymättä, mikä on ehdoton edellytys kun liikutaan äärirajoilla turvallisuutta unohtamatta. Tarkan ohjaustuntuman lisäksi tekniset edistysaskeleet näkyvät myös renkaan kestävyydessä sekä ajomukavuudessa.

Toinen kevään uutuusrengas on Nokian eLine, joka soveltuu pienempiin autoihin ja kaikille tulevaisuuden ratkaisuja, alan parasta polttoainetehokkuutta sekä turvallisia pito-ominaisuuksia arvostaville kuljettajille. Vierintävastus ja märkäpito eivät ole toisiaan pois sulkevia ominaisuuksia ja Nokian eLine –rengas on siitä konkreettinen esimerkki, jossa molemmat näistä ominaisuuksista on maksimoitu, heikentämättä renkaan tasapainoista kokonaisuutta.

Henkilöauton kesärenkaat

Uutuus!
Hakka-turva

Nokian Hakka Black 2

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakka Blue 2

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakka Green 2

Hakka-turva

Nokian Hakka Black

Citymaasturin kesärenkaat

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakka Blue 2 SUV

Uutuus!
Hakka-turva

Nokian Hakka Black 2 SUV

Pakettiauton kesärenkaat

Hakka-turva

Nokian Hakka C2

Henkilöauton talvirenkaat

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta 9

Uutuus!
Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta R3

Citymaasturin talvirenkaat

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta 9 SUV

Uutuus!
Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV

Testivoittaja
Hakka-turva

Nokian Hakkapeliitta 8 SUV

Pakettiauton talvirenkaat