Arvonnan säännöt

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat täyttäneet yhteystietonsa Vianor Suomen nettisivuilla olevaan AGCO-messuarvonnan lomakkeeseen 1.4. mennessä. Voittaja arvotaan kaikkien lomakkeen lähettäneiden joukosta. 

Arvomme 1 sarjan (4 rengasta/sarja) Nokian Tyres Hakka -kesärenkaita. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa kolmannelle osapuolelle. Palkinnosta voi kieltäytyä. Lahjakortti on voimassa ainoastaan Suomen Vianor-ketjun liikkeissä. 

Arvonta suoritetaan 2.4.2023. Voittajille ilmoitetaan voitosta sähköpostilla. Palkinto on otettava vastaan kahden (2) viikon kuluessa ilmoituksesta, tai arvonnan järjestäjä valitsee uuden voittajan.

Arpajaisverovelvollinen on arpajaisten toimeenpanija Vianor Oy. Toimeenpanija varaa mahdollisuuden sääntömuutoksiin.

Nokian Renkaat Oyj konsernin palkkalistalla olevat henkilöt ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain säännösten ja rekisterinpitäjän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä voi käyttää arvontaan osallistujan antamia yhteystietoja viestiäkseen hänelle arvontaan liittyvistä asioista.

Arvontaan osallistujia sitovat arvonnan viralliset säännöt ja järjestäjän päätökset. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin.

Arvontaa koskevista mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osoitteessa https://vianor.fi/yritysasiakkaat/ajankohtaista/agco/agco-arvonnan-saannot/