Ammattitaitoisia ja luotettavia rengas- ja autopalveluja

Vianor tekee yhteistyötä lukuisten Pohjoismaiden suurimpien ja ammattimaisimpien autojälleenmyyjien kanssa. Toyota Buskerud AS on Norjassa toimiva Toyota-jälleenmyyjä, jolla on noin 100 työntekijää. Yritys myy vuosittain noin 3 000 uutta ja käytettyä autoa. Lisäksi se korjaa ja huoltaa autoja korjaamossaan.

Ota yhteys yritysmyyntiin

Vianorin rengashotellipalvelu on ollut menestys Buskerudin asiakkaiden keskuudessa. ”Olemme tehneet yhteistyötä Vianorin kanssa parisen vuotta”, Toyota Buskerudin varaosamyyntipäällikkö Espen Helgesen kertoo. ”Valitsin Vianorin yksinkertaisesti siksi, että se tarjoaa tarpeisiimme sopivia ja ammattitaitoisia auto- ja rengaspalveluita.”

Tukea renkaiden vaihtoon

Pohjoiset olosuhteet edellyttävät kesä- ja talvirenkaiden vaihtamista vuodenajan mukaan. Tässä Vianorin ammattitaito on kullanarvoista. ”Vianor auttaa meitä renkaiden vaihdossa kaksi kertaa vuodessa”, Helgesen sanoo. ”Tiedämme, että Vianor tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia rengaspalveluita, ja olen erityisen tyytyväinen Vianorin työntekijöihin, jotka osaavat arvioida rengastarpeemme tarkasti.”

"Tiimityö on kaikki kaikessa"

Helgesen huomauttaa, että tärkein syy Vianorin valitsemiseen on asiakaspalvelu, ei niinkään poikkeuksellisen hyvä rengaspalveluiden tarjonta. ”Vaikka heidän kilpailijansa tarjoavat samankaltaisia rengashotelleja, Vianor erottuu joukosta joustavuudellaan ja kyvyllään tehdä kanssamme yhteistyötä tehokkaasti. Tiimityö on kaikki kaikessa.”

Tämä on asia, josta Vianor on todellakin ylpeä – kyvystä räätälöidä rengaspalveluita ja antaa myös suurille yrityksille oikeanlaisia suosituksia, jotta Vianorin asiakkaat hyötyisivät niistä mahdollisimman paljon - kuten myös loppukäyttäjät.

”Haluamme tehdä Vianorin kanssa yhteistyötä myös jatkossa”, Helgesen summaa. ”Etsimme tapoja, joilla Vianor voi helpottaa ja tehostaa liiketoimintaamme entisestään, sillä tämä auttaa myös meitä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.”

Lisää referenssejä

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Vaativat erikoiskuljetukset rasittavat renkaita – sopiva rengas kestää kulutusta ja pitää hyvin

Kestävät ja edulliset kuorma-auton renkaat pitävät kulut kurissa

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin