Autohuolto Jyväskylä

Jokainen auto kaipaa säännöllisin väliajoin huolto auton kunnon ja toiminnan takaamiseksi. Siinä missä vuosihuolto sopii iäkkäämpien autojen kunnosta huolehtimiseen, määräaikaishuolto eli auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman noudattaminen takaa, että autosi myös autosi takuu pysyy voimassa. Varaa autohuolto-aika lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai lue täältä lisää autohuollosta ja tutustu Vianorin autohuollon palveluihin.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Jyväskylä - 1kpl Keuruu - 1kpl Äänekoski - 1kpl

Vianor Jyväskylä, Laukaantie

Laukaantie 1
40320 Jyväskylä

Puh. 010 401 3660

Aukioloajat
HENKILÖ- JA PAKETTIAUTON RENKAAT JA AUTOHUOLLOT
Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00 (Autohuollon vastaanotto alk. klo 7.30)

RASKAS KALUSTO
ma-pe: 8.00 - 17.00

Vianor Keuruu (Partner)

Mäntymäentie 4
42700 Keuruu

Puh. 050 4441779

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 16.30


Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Äänekoski

Kotakennääntie 34
44100 Äänekoski

Puh. 010 401 3790

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Autohuolto Jyväskylässä

Löydät autohuollon palvelut Jyväskylän Seppälänkankaalta sijaitsevasta Vianor Jyväskylästä. Lähialueilla autohuollon palveluita tarjoavat lisäksi Äänekoskella ja Keuruulla sijaitsevat palvelupisteemme.

Autohuollon lisäksi kaikki toimipisteemme tarjoavat myös rengaspalvelut, joten autohuoltoon voidaan yhdistää myös renkaiden vaihto tai paikkaus. Kesä- tai talvirenkaasi voidaan myös säilyttää kauden yli Vianorin rengashotellissa.

Voit tarkistaa kaikki palvelupisteellä saatavilla olevat palvelut käyttämällä palvelupistehakua.

Säännöllinen autohuolto pitää auton kunnossa

Auto on syytä huoltaa säännöllisesti autovalmistajan huolto-ohjelman mukaisin määräaikaishuolloin, joissa on ennalta määrätty vaihdettavat ja tarkistettavat huoltokohteet. Takuunalaisissa autoissa valmistajan huolto-ohjelman noudattaminen ja autohuoltojen suorittaminen ajallaan on myös edellytys takuun voimassaololle. Määräaikaishuollon hinta ja sisältö vaihtelee, ja voit tarkistaa seuraavan huollon sisällön lähimmältä Vianor-palvelupisteeltä.

Vanhemmissa autoissa ei välttämättä enää noudateta valmistajan huolto-ohjelmaa, jolloin kannattaa siirtyä vuosittaisiin vuosihuoltoihin. Vuosihuolto onnistuu helposti varaamalla verkosta Vianor Huolto haluamallesi toimipisteelle. Vianor Huollossa autosi kunto ja renkaiden urasyvyys tarkistetaan ammattilaisten toimesta. Lisäksi autoosi tehdään öljynvaihto, jossa vaihdetaan myös öljynsuodatin. Saat autoosi myös uuden raitisilmasuodattimen. Tarvittaessa autoon tehdään lisämaksusta myös muita huoltoja, kuten jarruhuoltoa, polttimoiden vaihtoa tai pyyhkijänsulkien vaihto.

Huoltamalla autosi Vianorin Jyväskylän palvelupisteillä, huoltavat autosi alan ammattilaiset moderneissa autohuollon tiloissa. 

Milloin autohuolto kannattaa tehdä?

Autohuolto tulee tehdä valmistajan huolto-ohjelmassa asetettujen kilometri- tai aikavälien mukaisesti, mikäli auto on takuunalainen. Valmistajan määräaikaishuoltojen aikataulua on syytä noudattaa myös tämän jälkeen, sillä tarvittavat huoltokohteet selviävät siitä helposti.

Mikäli autossa ei noudateta valmistajan huolto-ohjelmaa, kannattaa autoon tehdä säännöllinen vuosihuolto, jossa vaihdetaan öljyt ja suodattimet sekä tarkistetaan auton kunto. 

Autohuolto Jyväskylä – Varaa aika Vianorille

Huoltamalla autosi ajallaan ennaltaehkäiset vikojen syntymistä ja vältät tielle jäämisen teknisten vikojen vuoksi. Takuunalaisissa autoissa pidät myös auton takuun voimassa noudattamalla valmistajan huolto-ohjelmaa. Varaa autohuolto Jyväskylässä helposti suoraan netistä.