Autohuolto Kuopio

Jokainen auto kaipaa säännöllisin väliajoin huolto auton kunnon ja toiminnan takaamiseksi. Siinä missä vuosihuolto sopii iäkkäämpien autojen kunnosta huolehtimiseen, määräaikaishuolto eli auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman noudattaminen takaa, että autosi myös autosi takuu pysyy voimassa. Varaa autohuolto-aika lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai lue täältä lisää autohuollosta ja tutustu Vianorin autohuollon palveluihin.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Kuopio - 2kpl

Vianor Kuopio, Kallantie

Kallantie 8
70340 Kuopio

Puh. 010 401 3640

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 15.4.-26.4. klo 7.00 -19.00

Vianor Kuopio, Väliköntie

Väliköntie 4
70700 Kuopio

Puh. 010 401 3520 ( Huolto, ajanvaraukset)</br> 010 401 3522 (Diesel ja sähkökorj.)

Aukioloajat
ma-pe: 7.30 - 17.00

HUOM: Olemme pidennetyin aukioloin 22.4.-3.5. klo 7.30 -18.00 sekä lauantait 6.4,13.4, 20.4. ja 27.4. klo 9.00 - 14.00.

Autohuollon ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse 010 401 3520

Autohuolto Kuopiossa

Vianor Kuopion autohuoltopalvelut ovat saatavilla usealla eri palvelupisteellä. Kuopion Kallantien ja Väliköntien pisteet palvelevat autohuollon lisäksi myös monissa muissa autosi tarpeissa, kuten renkaiden vaihdossa ja säilytyksessä rengashotellissa kauden yli, sekä ohjauskulmien tarkastuksessa ja säädössä. 

Kallantien palvelupisteellä hoituvat myös raskaan kaluston ja moottoripyörien rengaspalvelut. Kuopion lähiseudulla löydät autohuollon palvelut myös Vianor Suonenjoelta.

Ajallaan tehty autohuolto pitää autosi kunnossa

Auton huollot kannattaa tehdä auton huolto-ohjelman mukaisesti, jotta auton takuu säilyy voimassa ja kaikki tarvittavat kohteet tulee huollettua ajallaan. Huolto-ohjelmassa määritellään määräaikaishuoltojen sisällön lisäksi myös ajankohdat kilometri- ja aikavälein.

Autoissa, joissa ei noudateta enää valmistajan mallikohtaista huolto-ohjelmaa, kannattaa huolto tehdä vuosittain. Varaamalla verkosta Vianor Huollon Kuopion palvelupisteisiin, saat autoosi öljyn ja öljynsuodattimen vaihdon sekä raitisilmasuodattimen vaihdon yhdessä ammattilaisen toteuttaman ajoneuvon ja renkaiden tarkastuksen kanssa. 

Varaa huolto Vianor Kuopioon ja tuo autosi ammattilaisten luotettaviin käsiin huollettavaksi. Halutessasi auto voidaan myös katsastaa samalla, jolloin säästät arvokasta aikaa.

Milloin autohuolto kannattaa tehdä?

Valmistajan huolto-ohjelman mukaisten määräaikaishuoltojen ajankohdat on määritelty kilometri- tai aikavälein toteutettaviksi. Huoltoväli saattaa olla esimerkiksi 25 000 kilometriä tai yksi vuosi. Voit selvittää huoltojen ajankohdan ottamalla yhteyttä lähimpään Vianor-palvelupisteeseen.

Mikäli et noudata enää valmistajan huolto-ohjelmaa, kannattaa autolle varata vuosittain Vianor Huolto, jossa öljyn ja suodattimien vaihdon lisäksi kartoitetaan tarvetta muille huolloille tai renkaanvaihdolle.

Autohuolto Kuopio – Varaa aika Vianorille

Huoltamalla autoa säännöllisin vuosihuolloin tai valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, ennaltaehkäiset vikojen syntymistä ja pidät autosi turvallisena ajettavana. Varaa autohuolto Kuopion Vianor-palvelupisteille helposti ja nopeasti verkosta.