Autohuolto Oulu

Jokainen auto kaipaa säännöllisin väliajoin huolto auton kunnon ja toiminnan takaamiseksi. Siinä missä vuosihuolto sopii iäkkäämpien autojen kunnosta huolehtimiseen, määräaikaishuolto eli auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman noudattaminen takaa, että autosi myös autosi takuu pysyy voimassa. Varaa autohuolto-aika lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai lue täältä lisää autohuollosta ja tutustu Vianorin autohuollon palveluihin.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Oulu - 2kpl

Vianor Oulu, Juurussuo (Partner)

Juurussuontie 65 B
90310 Oulu

Puh. 044 2081117

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00


Ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse.

Vianor Oulu, Vasaraperä

Pauketie 12
90410 Oulu

Puh. 010 401 3460

Aukioloajat
Ha rengaspalvelu ja autohuolto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00

Raskas kalusto
ma-pe: 8.00 - 17.00
la: 9.00 - 14.00 (Ei autohuoltoa)
HUOM:Raskaan kaluston 24/7 -päivystys: 010 401 247

Huoltoon tulevan auton avaimet voi jättää myymälään arkisin klo 7.30 alkaen.

Tiloissamme palveleva A-katsastus avoinna ma-pe klo 9.00 - 17.00

Autopesukone palvelee 24/7.

Autohuolto Oulussa

Autohuolto Oulussa onnistuu Juurussuon ja Vasaraperän palvelupisteillämme. Kattavien autohuollon palveluiden lisäksi molemmissa Oulun palvelupisteissämme onnistuvat myös rengaspalvelut, kuten renkaiden vaihto, paikkaus ja kausisäilytys rengashotellissa. Vasaraperän pisteeltä saat henkilöautojen lisäksi myös raskaan kaluston ja moottoripyörien rengastyöt.

Oulun lähialueilla tarjoamme autohuollon palveluita myös Vianorin Tupoksen ja Muhoksen palvelupisteissä.

Autohuolto pidentää autosi ikää ja ennaltaehkäisee vikoja

Autoa voidaan huoltaa valmistajan huolto-ohjelman mukaisin määräaikaishuolloin tai vuosihuolloin. Valmistajan huolto-ohjelman noudattaminen on tärkeää takuunalaisissa autoissa, sillä takuun voimassaolon edellytyksenä on huolto-ohjelman tarkka noudattaminen. Huolto-ohjelmassa kerrotaan huoltojen kilometri- tai aikaväli sekä huollossa suoritettavat toimenpiteet. 

Mikäli autossasi ei noudateta enää valmistajan huolto-ohjelmaa tai auto halutaan tuoda ylimääräiseen huoltoon, on vuosittain suoritettava Vianor Huolto erinomainen valinta. Siihen sisältyvät öljyn ja öljynsuodattimen sekä raitisilmasuodattimen vaihdot, yhdessä auton ja renkaiden kunnon tarkastuksen kanssa. Lisämaksusta Vianor Huoltoon voidaan yhdistää myös muita huoltokohteita, kuten jarrupalojen ja -levyjen vaihto.

Huollattamalla autosi Vianor Oulun autohuollossa, saat varmasti asiantuntevaa palvelua ja autoosi yhteensopivat osat.

Milloin autohuolto kannattaa tehdä?

Autohuolto kannattaa tehdä valmistajan huolto-ohjelman aika- tai kilometriohjeistuksia noudattaen, jolloin huoltovälinä saattaa olla esimerkiksi 25 000 kilometriä tai 1 vuosi. Voit selvittää seuraavan määräaikaishuollon ajankohdan lähimmältä Vianorin palvelupisteeltäsi.

Mikäli et noudata huolto-ohjelmaa, on vuosittain suoritettava Vianor Huolto varma valinta, sillä perushuollon lisäksi siinä kartoitetaan autosi kuntoa ja muita huoltotarpeita.

Autohuolto Oulu – Varaa aika Vianorille

Huoltamalla autosi ajallaan pidennät autosi ikää ennaltaehkäisemällä vikojen syntymistä. Samalla pidät auton luotettavana ja turvallisena kulkuvälineenä, kun mahdolliset viat voidaan korjata ennen kuin ne aiheuttavat suurempia haittoja.

Varaa autohuolto Oulun Vianorin palvelupisteille helposti netistä ja pidä autosi kunnossa.