Autohuolto Pori

Jokainen auto kaipaa säännöllisin väliajoin huolto auton kunnon ja toiminnan takaamiseksi. Siinä missä vuosihuolto sopii iäkkäämpien autojen kunnosta huolehtimiseen, määräaikaishuolto eli auton valmistajan määrittelemän huolto-ohjelman noudattaminen takaa, että autosi myös autosi takuu pysyy voimassa. Varaa autohuolto-aika lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai lue täältä lisää autohuollosta ja tutustu Vianorin autohuollon palveluihin.

Tarjouspyyntö
Palvelupisteet:
Pori - 1kpl

Vianor Pori

Karjalankatu 15
28130 Pori

Puh. 010 401 3240

Aukioloajat
ma-pe: 8.00 - 17.00

Autohuolto Porissa

Vianor Pori tarjoaa autohuollon palveluita Karjalankadun palvelupisteellä. Palvelupisteellä onnistuvat autohuollon lisäksi myös autojen, moottoripyörien ja raskaiden ajoneuvojen rengaspalvelut

Saat samalta palvelupisteeltä autohuollon lisäksi myös ohjauskulmien tarkastuksen ja säädön, renkaiden vaihdot ja paikkaukset sekä renkaiden kausisäilytyksen.

Autohuoltoon voidaan yhdistää myös katsastuspalvelu, jolloin auto katsastetaan puolestasi helposti autohuollon yhteydessä. 

Pidä autosi ehjänä säännöllisellä huollolla

Ajallaan suoritetut valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ovat takuun voimassaolon kriteeri käytännössä kaikilla autonvalmistajilla.

Auton määräaikaishuoltojen suorittaminen onnistuu ammattitaidolla Vianorin Porin palvelupisteellä. Huomioithan, että määräaikaishuoltojen hinta vaihtelee huollon sisällön mukaan.

Mikäli autoa ei huolleta valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, on auto syytä huollattaa ainakin kerran vuodessa. 

Vianor Huolto on erinomainen vaihtoehto auton vuosihuollon suorittamiseen. Vianor Huollossa vaihdetaan autoosi öljyt, öljynsuodatin sekä raitisilmasuodatin. Lisäksi autosi renkaiden kulutuspinnat mitataan digitaalisesti ja autoon tehdään kuntotarkastus. Samalla auton muu huoltotarve kartoitetaan. Lisähinnasta Vianor Huoltoon voidaan sisällyttää esimerkiksi polttimoiden vaihto tai jarruhuolto.

Suorittamalla autosi määräaikais- ja vuosihuollot Vianor Porin palvelupisteellä, huoltavat autoasi ammattilaiset asianmukaisin ja autoosi yhteensopivin tarvikkein.

Milloin autohuolto kannattaa tehdä?

Auton huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot tulee tehdä valmistajan asettamien kilometri- ja aikarajojen mukaisesti. Valmistajan asettama huoltoväli saattaa olla esimerkiksi 20 000 kilometriä tai yksi vuosi, joista ensimmäisen täyttyessä on syytä varata huoltoaika. Useat uudemmat automallit osaavat myös itse muistuttaa sinua lähestyvästä huollosta. Voit myös tiedustella seuraavan huollon ajankohtaa lähimmältä Vianor-palvelupisteeltäsi.

Mikäli autoon ei tehdä huolto-ohjelman mukaisia määräaikaishuoltoja, kannattaa auto huoltaa ajomäärästä riippuen ainakin kerran vuodessa. Enemmän ajavilla saattaa esimerkiksi ylimääräinen öljynvaihto olla tarpeen vuosihuoltojen välissä.

Autohuolto Pori – Varaa aika Vianorille

Ajallaan suoritettu autohuolto on ensiarvoisen tärkeä osa autosi pitkäikäisyyttä. Säännöllisellä autohuollolla ennaltaehkäiset uusien vikojen syntymistä ja saat nykyiset viat korjattua ajoissa. Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena liikenteessä jatkossakin.

Varaa autohuolto Porin Vianoriin helposti verkossa ja pidä autosi kunnossa.