Tuulilasin korjaus Espoo

Pienet vauriot tuulilasissa kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian. Vianor Espoo tarjoaa muiden rengas- ja autohuoltopalvelujen ohella ammattitaitoisen tuulilasin korjauksen Muuralan ja Suomenojan toimipisteissä. Löydät palvelupisteet myös Olarista ja Juvanmalmilta: ne palvelevat sinua muissa autohuolto- ja rengaspalveluissa. Tutustu kaikkiin palveluihimme verkossa ja löydä lähin palvelupisteesi.

 

Milloin tuulilasi kannattaa korjata?

Kiveniskemät ja talvirenkaista irtoilevat nastat voivat vahingoittaa tuulilasia. Pienetkin vauriot kannattaa korjata heti, jotta ne eivät pääse laajenemaan. Espoon Vianorin kokeneet asiantuntijat arvioivat, voidaanko tuulilasi korjata vai onko se vaihdettava kokonaan.

Pienet säröt ja iskemät ovat yleensä korjattavissa, kunhan ne eivät ole liian lähellä lasin reunoja. Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että vaurion tulee olla kahden euron kolikkoa pienempi ja yli 10 cm päässä tuulilasin reunasta.

 

Laadukas ja turvallinen tuulilasin korjaus Espoon Vianorilla

Espoon Vianorissa käytämme ainoastaan parhaita korjausmateriaaleja, jotta voimme taata työn laadun ja turvallisuuden. Korjauksen yhteydessä tarkistamme, että autosi tuulilasi ja siihen liittyvät turvalaitteet toimivat moitteettomasti. Autosi suojataan huolellisesti korjaustöiden ajaksi.

Espoon Vianorissa tarkistamme myös renkaiden urasyvyyden veloituksetta korjauksen yhteydessä. Lisäpalveluna tarjoamme mahdollisuuden ajoavustimien kalibrointiin.

 

Tuulilasin korjaus Espoo - valitse Vianor

Vianorin asiantuntijat Espoossa neuvovat sinua valitsemaan oikean toimenpiteen tuulilasillesi, korjauksen tai vaihdon. Asiointi meillä on sujuvaa ja asiakaslähtöistä. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, otamme hoitaaksemme yhteydenpidon vakuutusyhtiöösi.

Valitse Espoon Vianor tuulilasisi korjaukseen - meiltä saat laadukasta palvelua, ja meillä turvallisuus on etusijalla. Jätä tarjouspyyntö verkkosivumme kautta tai tule käymään Espoon palvelupisteillämme.

 

Tarjouspyyntö