Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Hämeenlinna

 

Onko autosi tuulilasissa pieni särö tai kiveniskemä? Hämeenlinnan Vianorissa korjaamme tuulilasisi vauriot nopeasti ja tehokkaasti. Tuulilasin korjauksen lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman muita autohuolto- ja rengaspalveluita. Tutustu palveluihimme verkossa ja hoida kaikki autosi huoltoasiat kätevästi saman katon alla.

Miksi tuulilasin säröt kannattaa korjauttaa?


Tuulilasin pienetkin säröt voivat aiheuttaa suurempia ongelmia, jos niitä ei korjata ajoissa. Tuulilasin korjaus on edullisempaa ja nopeampaa kuin koko lasin vaihtaminen uuteen.

Korjaus on yleensä mahdollista, jos vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen. Sen ei tulisi myöskään sijaita liian lähellä tuulilasin reunoja, jotta lasin rikkoutumisen riski ei ole liian suuri.

Hämeenlinnan Vianorin asiantuntijat tarkastavat tuulilasisi ja arvioivat, onko korjaus mahdollista vai tarvitaanko uusi tuulilasi. Tarvittaessa saat meiltä myös koko lasin vaihdon.

Laadukas tuulilasin korjaus Hämeenlinnassa


Hämeenlinnan Vianor korjaa tuulilasisi huolellisesti, ammattitaitoisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen. Käytämme parhaita korjausmateriaaleja, jotta voimme taata korjauksen kestävyyden ja turvallisuuden.

Suojamme autosi huolellisesti korjauksen aikana, ja varmistamme korjauksen jälkeen, että tuulilasiin liittyvät turvajärjestelmät toimivat kuten pitää. Halutessasi voit hankkia lisäpalveluna ajoavustimien kalibroinnin sekä muita autohuollon palveluita kätevästi korjauksen yhteyteen.

Tarkistamme Hämeenlinnan Vianorissa korjauksen aikana maksutta myös renkaiden kunnon. Näin voit olla varma, että tuulilasin lisäksi myös renkaat toimivat niin kuin pitää.

Tuulilasin korjaus Hämeenlinna - luota Vianorin ammattilaisiin


Hämeenlinnan Vianorin asiantunteva tiimi auttaa sinua päättämään, onko tuulilasin korjaus tai vaihto sinulle paras vaihtoehto. Pyrimme tekemään asiointisi kanssamme mahdollisimman sujuvaksi ja vaivattomaksi. Mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, otamme myös yhteyttä vakuutusyhtiöösi puolestasi.

Valitse Hämeenlinnan Vianor tuulilasisi korjaukseen, kun haluat varmistaa, että työ tehdään laadukkaasti ja turvallisesti. Jätä tarjouspyyntö verkossa tai pistäydy palvelupisteellemme.

 

Tarjouspyyntö