Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Kuopio 


Onko autosi tuulilasissa ärsyttävä särö? Kuopion Vianor tarjoaa nopean ja vaivattoman tuulilasin korjauksen. Suoritamme tuulilasin korjauksia Kuopiossa Väliköntien palvelupisteellä. Muissa auto- ja rengashuollon asioissa palvelemme myös Kallantien Vianor-pisteellä. Löydä lähin palvelupisteesi ja tutustu koko tarjontaamme verkossa. 

Milloin tuulilasi kannattaa korjata? 


Tuulilasin vauriot ovat yleensä seurausta kiveniskemistä tai muista tiellä kimpoilevista pienistä esineistä. Pienikin särö voi laajeta ja aiheuttaa suurempia ongelmia, jos sitä ei korjata ajoissa. Kuopion Vianorin asiantuntijat voivat korjata tuulilasin, kun vaurio on pieni ja riittävän kaukana lasin reunoista. Jos särö on suurempi tai liian lähellä lasin reunaa, voimme vaihtaa koko tuulilasin. 

Laadukas tuulilasin korjaus Kuopion Vianorilla 

Me Kuopion Vianorilla korjaamme tuulilasisi nopeasti ja turvallisesti, käyttäen ainoastaan parhaita korjausmateriaaleja. Korjauksen jälkeen tarkistamme, että kaikki tuulilasiin liittyvät turvajärjestelmät toimivat moitteettomasti. Suojaamme autosi huolellisesti korjauksen ajaksi, jotta se pysyy puhtaana. 
 
Tuodessasi autosi Kuopion Vianorille, tarkastamme myös renkaiden kunnon veloituksetta. Voit lisäksi pyytää meitä kalibroimaan ajoa tukevat turvalaitteet lisäpalveluna. 
 

Tuulilasin korjaus Kuopio - luota Vianoriin 

Kuopion Vianorin ammattilaiset neuvovat sinua, onko tuulilasin korjaus tai vaihto parempi vaihtoehto autollesi. Palvelumme on suunniteltu olemaan helppoa ja mukavaa asiakkaalle. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, me hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiöön puolestasi. 
 
Korjaa tuulilasisi Kuopion Vianorilla, missä turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Lähetä meille tarjouspyyntö tai tule käymään suoraan palvelupisteellämme.  

 

Tarjouspyyntö