Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Lappeenranta 


Lappeenrannan Vianor tarjoaa tuulilasin korjauspalvelut, joilla varmistat näkyvyyden ja turvallisuuden tiellä. Oli kyseessä sitten pieni kiveniskemä tai suurempi särö, ammattilaisemme Lappeenrannan palvelupisteellä korjaavat tuulilasisi nopeasti ja tehokkaasti.  

Palveluihimme kuuluu myös laaja valikoima muita autohuolto- ja rengaspalveluita. Tutustu Lappeenrannan pisteemme palvelutarjontaan verkkosivuillamme ja löydä kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta. 
 

Milloin tuulilasi tulisi korjata?

 
Pienet vauriot tuulilasissa voivat laajeta ja muuttua suuremmiksi ongelmiksi, jos niitä ei korjata ajoissa. Pieni särö tai kiveniskemä on usein korjattavissa, mutta suurempi vaurio vaatii tyypillisesti koko lasin vaihtoa. Tuulilasin korjaus on edullisempi vaihtoehto, joten pienet vauriot kannattaa korjauttaa mahdollisimman pian niiden syntymisestä. 

Lappeenrannan Vianorin ammattilaiset tarkastavat tuulilasisi ja neuvovat, onko korjaus mahdollista vai onko turvallisempaa vaihtaa koko lasi. Yleensä korjaus onnistuu, mikäli vaurio on pieni eikä sijaitse lasin reunoilla. 
 

Laadukas tuulilasin korjaus Lappeenrannassa 


Vianor Lappeenranta käyttää tuulilasin korjauksessa laadukkaita materiaaleja, jotta korjaus on kestävää ja turvallista. Ennen työn aloitusta suojaamme autosi niin, että se pysyy siistinä korjauksen aikana. Korjauksen jälkeen varmistamme, että tuulilasiin liittyvät turvajärjestelmät toimivat moitteettomasti. 
 
Korjauksen yhteydessä tarkistamme myös renkaiden kunnon veloituksetta ja tarjoamme mahdollisuuden muihin autohuoltopalveluihin. Näin saat autosi huollot hoidettua kätevästi yhdellä käynnillä. 
 

Tuulilasin korjaus Lappeenranta - luota Vianorin ammattilaisiin

 
Lappeenrannan Vianorin kokeneet ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan parhaan ratkaisun tuulilasisi korjaukseen tai vaihtoon. Asiointi kanssamme on helppoa - mikäli sinulla on tuulilasivakuutus, hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiösi kanssa puolestasi. 
 
Valitse Vianor Lappeenranta tuulilasisi korjaukseen, kun haluat varmistaa, että saat laadukasta ja turvallista palvelua. Voit jättää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta tai vierailla palvelupisteellämme. Tervetuloa Vianor Lappeenrantaan! 

Tarjouspyyntö