Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Oulu 

Oulun Vianor-piste Vasaraperässä hoitaa tuulilasin korjauksen nopeasti ja ammattitaidolla. Korjauta pienet kiveniskemät tuulilasista Oulun Vianorilla ennen kuin niistä kasvaa suurempia tuulilasivaurioita. Löydät Oulusta Vianor-pisteet myös Juurussuolta, Tupoksesta ja Muhokselta - ne palvelevat sinua muissa rengas- ja autohuoltoasioissa. 

Turvallinen ja nopea tuulilasin korjaus Oulun Vianorilla 

Kirkas, naarmuton tuulilasi varmistaa hyvän näkyvyyden ajon aikana. Tuulilasin korjaus suoritetaan Oulun Vianorilla aina vain laadukkaita korjausmateriaaleja käyttäen. Näin voimme varmistaa, että työn jälki on kestävää ja turvallista.  

Ennen työn aloitusta suojaamme konepellin ja kojelaudan, jotta autosi pysyy siistinä. Kun tuulilasin korjaus on tehty, varmistamme siihen liitoksissa olevien turvalaitteiden toimivuuden. 

Tuulilasin korjaus vai vaihto? 

Muista ajoneuvoista kimpoilevat kivet ja irtoavat nastat voivat helposti aiheuttaa pieniä säröjä ja iskuja tuulilasiin. Oulun Vianorin ammattilaiset osaavat kertoa, onko särö korjattavissa vai vaatiiko vaurio uutta tuulilasia. 

Yleensä vaurio voidaan korjata, jos se on alle kahden euron kolikon kokoinen. Särön ei tule olla myöskään liian lähellä tuulilasin reunaa, jotta lasi ei hajoa korjauksessa. Voit jättää arvioinnin Vianor Oulun huoleksi - meillä onnistuvat sekä tuulilasien korjaukset että niiden vaihdot. 

Oulun Vianorissa tuulilasin korjauksen hintaan sisältyy myös renkaiden urasyvyyden mittaus. Halutessasi voit vaihdattaa lisäpalveluna samalla kertaa myös tuulilasinpyyhkijöiden sulat. 

Tuulilasin korjaus Oulu - tuo autosi Vianorille 

Kun tuot autosi tuulilasin korjaukseen Oulun Vianorille, voit olla varma laadukkaasta työn jäljestä. Huolehdimme, että työ suoritetaan turvallisesti sekä järjestelmäkokonaisuudet huomioiden. Samalla käynnillä voit hoitaa muutkin auto- tai rengashuollon asiat kuntoon, sillä Vianor Oulu tarjoaa kattavat palvelut saman katon alla.. 

Onko sinulla tuulilasivakuutus? Helpotamme elämääsi ja hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa puolestasi. Jätä tarjouspyyntö Oulun Vianorille tuulilasin korjauksesta tai tule käymään sinulle sopivimmalla palvelupisteellä. 

Tarjouspyyntö