Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Tampere 

Pieni säro tuulilasissa? Tuo autosi tuulilasin korjaukseen Tampereen Vianoriin Sarankulmaan. Tuulilasin korjaus onnistuu myös Valkeakosken ja Sastamalan palvelupisteillä heti Tampereen välittömässä läheisyydessä.  

Lisäksi löydät Tampereelta useita Vianor-pisteitä, jotka palvelevat muissa auto- ja rengashuollon asioissa. Katso kaikki Tampereen Vianor-pisteiden tarjoamat palvelut palvelupistehakumme avulla. 

Milloin tuulilasin korjaus onnistuu? 

Usein tuulilasin vauriot syntyvät kiveniskemistä tai irtoilevista nastoista. Jos tuulilasin vaurio on riittävän pieni eikä sijaitse liian lähellä tuulilasin reunaa, Tampereen Vianorin ammattilaiset pystyvät hoitamaan sen korjauksen. Korjauttamalla pienen särön mahdollisimman pian voit estää suurempia tuulilasivaurioita syntymästä. 

Mikäli särö tai kiveniskemä on liian suuri, myös tuulilasin vaihto onnistuu samoilla Tampereen palvelupisteillä. Samalla kerralla voit hankkia lisäpalveluna tuulilasinpyyhkijöiden vaihdon. 

Turvallinen tuulilasin korjaus Tampereen Vianorilla 

Vianor Tampere huolehtii tuulilasin korjauksesta nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Käytämme vain hyväksyttyjä, laadukkaita korjausmateriaaleja. Korjauksen jälkeen varmistamme, että kaikki tuulilasiin liittyvät turvalaitteet toimivat oikein.  

Autosi suojataan työskentelyalueelta niin, että se pysyy siistinä. Kun tuot autosi Vianor Tampereelle tuulilasin korjaukseen, mittaamme samalla myös renkaiden urasyvyyden palvelun hintaan sisältyen. Halutessasi voit ostaa lisäpalveluna myös ajoa avustavien turvalaitteiden kalibroinnin. 

Tuulilasin korjaus Tampere - tuo autosi Vianorille 

Tampereen palvelupisteiden ammattilaiset auttavat varmistamaan, onko tuulilasin korjaus vai vaihto järkevämpi ratkaisu. Asioiminen Vianor Tampereella on helppoa ja käytännöllistä. Mikäli sinulta löytyy tuulilasivakuutus, hoidamme asioinnin vakuutusyhtiön kanssa puolestasi. 

Korjauta tuulilasi Tampereen Vianorilla turvallisesti ja järjestelmäkokonaisuudet huomioon ottaen. Jätä tarjouspyyntö verkon kautta tai vieraile palvelupisteillämme. 

Tarjouspyyntö