Vianor tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi on tärkeä osa liikenneturvallisuutta, sillä säröt ja kiveniskemät haittaavat näkyvyyttä. Ammattilaisemme arvioivat, onko vaurioitunut lasi parempi korjata vai vaihtaa. Kiveniskemät voidaan yleensä korjata, jos vauriokohta on pienempi kuin kahden euron kolikko ja enintään 10 cm:n päässä tuulilasin reunasta. Jos vaurio on lähempänä reunaa, lasi saattaa rikkoutua korjauksessa.

Tarjouspyyntö

Tuulilasin korjaus Vantaa

 
Vianor Vantaa tarjoaa nopeaa ja tehokasta tuulilasin korjausta Ylästön Lumijäljen palvelupisteellä. Korjauttamalla tuulilasin pienet säröt voit ehkäistä niiden muuttumisen suuremmiksi vaurioiksi. Meiltä saat myös laajan valikoiman muita autohuolto- ja rengaspalveluita - löydät kaikki tarvitsemasi palvelut kätevästi yhdestä paikasta. 

Tuulilasin korjaus onnistuu myös Vantaan lähialueilla useilla palvelupisteillämme ympäri pääkaupunkiseutua. Katso kaikki palvelupisteemme. 

 
Milloin tuulilasi tarvitsee korjausta? 


Pienetkin vauriot tuulilasissa voivat aiheuttaa suurempia ongelmia, jos niitä ei huomata korjata ajoissa. Vantaan Vianorin asiantuntijat tarkastavat tuulilasisi tilanteen ja kertovat, onko korjaus mahdollista vai onko turvallisempaa vaihtaa koko lasi 

Tuulilasin korjaus on edullisempi ja nopeampi suorittaa kuin lasin vaihto. Korjaukseen voidaan useimmiten ryhtyä, mikäli vaurio on pieni eikä sijaitse liian lähellä tuulilasin reunoja. 
 

Laadukas tuulilasin korjaus Vianor Vantaalla

 
Käytämme Vantaan Vianorilla  ainoastaan korkealaatuisia korjausmateriaaleja, jotta voimme varmistaa korjauksen kestävyyden ja turvallisuuden. Tarkistamme korjauksen jälkeen, että tuulilasiin liittyvät turvallisuusjärjestelmät toimivat asianmukaisesti. 
 
Kun tuot autosi Vianor Vantaan palvelupisteeseen, tarkistamme myös renkaiden kunnon maksutta. Tarvittaessa voit hyödyntää samalla muita huoltopalveluitamme. Tarjoamme kattavat palvelut, jotta autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa. 
 

Tuulilasin korjaus Vantaa - tuo autosi Vianorille

 
Vantaan Vianorin tiimi auttaa sinua päättämään, onko tuulilasin korjaus tai vaihto parempi vaihtoehto sinulle. Haluamme, että asioiden hoito kanssamme on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Suojaamme autosi huolella työn ajaksi, jotta säästyt ylimääräiseltä siistimiseltä. Jos sinulla on tuulilasivakuutus, me hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiösi kanssa. 

 
Valitse Vianor Vantaa tuulilasisi korjaukseen, kun haluat varmistaa, että työ tehdään laadukkaasti ja turvallisesti. Voit jättää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta tai tulla käymään palvelupisteellämme. 

Tarjouspyyntö