Talvirenkaiden varastontyhjennys

22.1.-11.2.2024

Nyt renkaita ja autohuoltopalveluita tarjoushintaan

 

Tyhjennämme varastojamme ja myymme pois laajan valikoiman henkilö- ja pakettiauton renkaita alennetuin hinnoin. Valikoima vaihtelee palvelupisteittäin, kysy lisää.

Toimi pian, sillä tarjoukset ovat voimassa vain 11.2.2024 asti. Muistathan, että Vianorista saat jopa 10 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa.*

AUTOHUOLTOTARJOUKSET


10 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa - kaikkiin ostoihin!

Vianorin yksityisasiakkaana voit maksaa renkaat ja autohuoltopalvelut osamaksulla. Saat kaikkiin ostamiisi renkaisiin ja autohuoltopalveluihin 10 kk aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Miksi valita Vianor Tili?
Saat 10 kuukautta aidosti korotonta ja kulutonta maksuaikaa
Ei avausmaksua tai muita kuluja – todelliset luottokustannukset 0 euroa
Mahdollisuus myös pidempään maksusuunnitelmaan

Esimerkiksi Nokian Tyres Nordman 8 205/55R16 -talvirengassarja vain 51,90 €/kk 10 kuukauden ajan. Luottoesimerkki 519 euron ostokselle 10 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Luoton kustannukset: 0 €. Maksettava yhteensä: 519 €. Osamaksuerä/kk: 51,90 €, 10 erää. Vianor Tili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 800 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää maksutavoista ja Vianor Tilistä.

Renkaiden hinnat sisältävät neljä rengasta vanteille asennettuna, tasapainotukset, venttiilit, painot, kierrätysmaksut sekä allevaihdon. Voit myös huoletta kokeilla renkaita ilman riskiä 30 vrk:n tyytyväisyystakuulla.

Talvirenkaiden varastontyhjennyksen tarjoukset ovat voimassa 11.2.2024 asti verkkokaupassa ja Vianorin palvelupisteissä. Tarjoukset eivät ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.