Saamasi hyödyt

  • Autosi takuu säilyy voimassa, kun auton valmistajan laatimia huolto-ohjelmia noudatetaan ja huolloissa käytetään laadukkaita varaosia
  • Ajomatkasi sujuvat huolettomammin, kun auto huolletaan säännöllisesti ja se toimii turvallisesti
  • Asiantunteva henkilöstömme työskentelee noudattaen auton valmistajan kyseistä automallia varten laatimia huolto- ja korjausohjeita. Huollot myös tehdään aina erityisesti huoltotoimintaan varatuissa tiloissa. Voit siis luottaa siihen, että autosi on osaavissa käsissä ja asianmukaisissa tiloissa.

Palveluun sisältyy

  • Auton valmistajan kullekin automallille määrittelemä huolto-ohjelma
  • Renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus. Saat mittausraportin sähköpostiisi.

Valinnaiset palvelut (veloitetaan erikseen) 

  • Vianorin tiepalvelu, joka takaa autollesi koko Euroopan laajuisen liikkumisturvan.
  • Noutopalvelu+. Haemme autosi huoltoon ja tuomme sijaisauton käyttöösi, palautamme autosi sovittuun aikaan ja viemme sijaisauton pois.
  • Sijaisauto huollon ajaksi käyttöösi hintaan 47,50 € (max. 1 vrk, sisältäen 100 km ja polttoaineen).

 

Määräaikaishuollon hinta määräytyy huolto-ohjelmassa määriteltyjen toimenpiteiden ja huollossa tarvittavien osien mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin saat tarkemman arvion hinnasta. 

Säännöllisen määräaikaishuollon tarkoitus on varmistaa, että auto toimii huoltovälin ongelmitta.

Tarjouspyyntö

Määräaikaishuolto pitää auton kunnossa ja takuun voimassa 

Autonvalmistajat määrittelevät merkki-, malli- ja versiokohtaisen huolto-ohjelman. Siinä on yleensä määritetty tietyt aika- ja kilometrivälit, jolloin huoltoa tarvitaan, ja niiden perusteella teetetään auton määräaikaishuollot. 

Määräaikaishuoltojen huoltoväli ilmoitetaan aina kilometreinä ja ajanjaksona, eli esimerkiksi 20 000 km/12 kk. Auto tulee huoltaa, kun jompikumpi näistä täyttyy.  

Uudemmissa autoissa on käytössä myös mukautuvia, niin sanottuja longlife-huolto-ohjelmia, joissa määräaikaishuoltojen väli riippuu muun muassa ajo-olosuhteista, ajotavasta, ajetuista kilometreistä ja kuluneesta ajasta. 

Määräaikaishuoltoon kuuluu aina myös tarkastuksia, joiden tarkoitus on ehkäistä korjaustarpeita tai auttaa ennakoimaan niitä. Tarkastuksessa voidaan huomata vaikka jarrusatulan pieni jumitus, joka ei yleensä poistu itsekseen vaan ajan kuluessa vika pahenee, mutta tarkastuksen yhteydessä tehty herkistely poistaa ongelman. 

Tarkastuksessa voidaan myös esimerkiksi nähdä, että jarrupalat kestävät vielä seuraavan huoltovälin, mutta silloin uusimiselle on todennäköinen tarve. Tällöin asia ei tule yllätyksenä seuraavassa huollossa. 

Autonvalmistajan määrittämän huolto-ohjelman noudattaminen auttaa pitämään auton kunnossa. Oikeaan aikaan tehdyt määräaikaishuollot ovat myös edellytys auton mahdollisen takuun jatkumiselle.