Vianor tiepalveluun ovat oikeutettuja kaikki Vianor oy:n huoltoverkoston määrittelemät Suomeen yksityiskäyttöön rekisteröidyt henkilöautot, joiden kokonaispaino on maksimissaan 3500 kg. Palvelu on määräaikainen ja voimassa yhden vuoden ajan ostohetkestä. Tiepalvelu sisältyy maksutta Vianorilla teetetyn määräaikaishuollon hintaan, ja on voimassa siihen asti, kun autosi seuraava määräaikaishuolto on ajankohtainen.  

Saamasi hyödyt 

 • Vianor tiepalvelu 24h auttaa sinua lähes kaikissa tilanteissa tien päällä, kuten rengasrikon tai teknisen vian yllättäessä 
 • Takuu avun saamisesta, jos matkasi katkeaa yllättäen 
 • Palvelu on käytössäsi Suomessa sekä 36:ssa EU- ja ETA-maassa 

Vianor tiepalvelun jäsenyyteen sisältyvät peruspalvelut 

 • Tapahtumapaikalla tapahtuva ajoneuvon korjaus  
 • Polttoaineen tuonti, kun polttoaine on loppunut 
 • Hajonneen renkaan vaihtotyö 
 • Hinaus lähimmälle Vianor tiepalvelun palvelukeskuksen määrittelemälle asianmukaiselle korjaamolle 
 • Muu kuin toistuva kylmäkäynnistykseen annettava apuvirta 

Vianor tiepalvelun tarkemmat sopimusehdot 

Vianor tiepalvelun jäsenyyteen sisältyvät lisäpalvelut 

 • Sijaisauto 
 • Muu korvaava kuljetus 
 • Majoituspalvelut 
 • Ajoneuvon nouto korjaamolta korjauksen jälkeen 

Jos matkasi keskeytyy yllättäen, toimi näin 

 1. Pysäköi autosi turvalliseen paikkaan ja huolehdi matkustajien turvallisuudesta. Aseta tarvittaessa varoituskolmio 150 metrin päähän ajoneuvosta. 
 2. Soita maksuttomaan numeroon 0800-04011 (ulkomailla +358 800 04011). Älä tilaa muita palveluita. 
 3. Kerro nimesi, ajoneuvosi merkki, malli, väri ja rekisterinumero. 
 4. Kerro ajoneuvosi tarkka sijainti sekä puhelinnumero, josta soitat. 
 5. Kuvaile lyhyesti ajoneuvosi ongelma tai vika ja vastaa tarvittaessa lisäkysymyksiin. 
 6. Jos epäilet turvallisuutesi olevan uhattuna, ilmoita meille, niin otamme luvallasi yhteyttä paikalliseen poliisiin. 

Oletko ammattiautoilija? 

Vianorin ammattiautoilijoiden tiepalvelu auttaa kuorma- ja linja-autojen sekä yhdistelmäajoneuvojen rengasrikkotapauksissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä valtakunnallisessa puhelinpalvelussa +358 10 401 247 (puhelun hinta 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min, alv. 24 %). Lue lisää.  

Vianor henkilöautojen tiepalvelu 24 h - mukavin tapa jatkaa matkaa? 

 

Renkaan rikkoutuminen, polttoaineen loppuminen tai tekninen vika voi katkaista hetkessä hyvin alkaneen matkan. Vianorin 24h tiepalvelu on kattava palvelu kuluttaja-asiakkaille, joka huolehtii matkan jatkumisesta yllättävissäkin tilanteissa, olipa kyseessä tekninen ongelma tai itse vahingossa aiheutettu vika. 

 

Kaikki järjestyy yhdellä soitolla numeroon 0800 04011 (puhelun hinta 0€/min), joka päivystää kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Tavoitteemme on saada matkasi jatkumaan heti ja siksi tarjoamme teknistä neuvontaa jo puhelimessa sekä tiepalveluapua paikan päällä. Jos se ei auta, hinaamme autosi lähimpään Vianor-palvelupisteeseen tai tilanteen vaatiessa toiseen korjaamoon. 

Mikäli autoasi ei saada korjatuksi saman päivän aikana, varmistamme, että sinä ja seurueesi voitte jatkaa matkaanne muulla tavoin. Mikäli olet yli 40 kilometrin päässä asuinpaikastasi, voimme varata ja kustantaa hotellimajoituksen kahdeksi vuorokaudeksi. Yhden avustustapahtuman enimmäiskorvaus on Suomessa 500 euroa ja ulkomailla 1900 euroa.