Osta citymaasturin talvirenkaat

Osta talvirenkaat citymaasturiisi

Etsi autoosi sopivat talvirenkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta citymaasturin talvirenkaat
Tuotteita ei löytynyt

SUV-talvirenkaat

Vianorin valikoimasta löydät luotettavat ja kestävät SUV-talvirenkaat. Korkeamman maavaran ansiosta katumaasturi mahdollistaa ajon talven haastavammillakin tieosuuksilla. SUV-mallit ovat yleisesti myös normaalia henkilöautoa painavampia, jonka myötä SUV-malleissa käytettävien renkaiden tulee kestää raskaampaa kuormitusta. Tavallisiin henkilöauton renkaisiin verrattuna SUV-talvirenkaiden sivupinnat ovat usein myös korkeammat, jolloin niiltä vaaditaan erityistä kestävyyttä rengasvaurioiden välttämiseksi.

Kattava valikoima talvirenkaita SUV-malleihin

Katumaasturin talvirenkaiden valikoimasta on saatavissa sekä nastarenkaita että kitkarenkaita. Valitessa nasta- ja kitkarenkaiden väliltä on hyvä kiinnittää huomiota omaan ajotyyliin sekä siihen millaiset keliolosuhteet vallitsevat siinä osassa maata, missä autoilet. Yleisesti voidaan todeta, että nastarenkaat tarjoavat parhaan pidon jäällä. Kitkarenkaita valitessa EU-rengasmerkinnän jääpitomerkintä kertoo, että renkaat soveltuvat käyttöön pohjoismaiden talveen. Valitsitpa katumaasturiisi sitten nastarenkaat tai kitkarenkaat, meiltä löydät kattavan valikoiman laadukkaita ja kestäviä SUV-talvirenkaita.  

SUV-nastarenkaiden puolella Nokian Hakkapeliitta 10 SUV on uusin lisä Nokian Hakkapeliitta -tuoteperheeseen, joka on suunniteltu tarjoamaan mielenrauhaa, maksimaalista turvallisuutta sekä ylivoimaista pitoa pohjoisen jäisillä teillä autoileville katumaasturikuskeille. Kitkarenkaiden puolella Nokian R3 saattaa puolestaan olla juuri sopiva vaihtoehto, jos etsit vakaata ja mukavaa kitkarengasta vahvalla pidolla. Valikoimastamme löydät SUV-talvirenkaat myös muilta rengasvalmistajilta, kuten Michelin ja Bridgestone.

Nokian Renkaiden Aramid Sidewall -teknologia tuo lisäkestävyyttä SUV-talvirenkaisiin

Nokian Hakkapeliitta SUV talvirenkaat on varustettu Aramid Sidewall -teknologialla, jonka ytimessä on renkaan sivupintaa vahvistava Aramid-kuitu, joka suojaa renkaita ulkoisilta iskuilta ja viilloilta ehkäisten rengasvaurioita.

Hakka-turvasta mielenrauhaa tien päälle 

Oston jälkeen kaikkiin Nokian Hakka -tuotteisiin saa aktivoitua Hakka-turvan. Hakka-turvan tiepalvelun kautta saa apua, jos rengas yllättäen vioittuu kesken matkan. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu käyttökelvottomaksi vuoden sisään ostohetkestä, kuluttaja saa uuden vastaavan tuotteen veloituksetta. Lue lisää Hakka-turvasta tästä >