Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää
×
Nokian_Hakkapeliitta_TruckD.jpg

Nokian Hakkapeliitta Truck D

Vetorenkaat

Nokian_Hakkapeliitta_TruckD.jpg

Nokian Hakkapeliitta Truck D tuo pettämätöntä talvipitoa ja oivallista ajomukavuutta pitkän matkan rahti- ja bussiliikenteeseen. Ensimmäinen uusi koko 315/80R22.5 on saatavilla kevään aikana.

Hakkapeliittamaisen poikkeuksellisen hyvän pidon ohella talvivetorengas etenee pehmeästi ja luotettavasti pohjoisen karkeilla teillä. Tuote on suunnattu erityisesti päätiekäyttöön. Se täydentää maailman pohjoisimman rengastehtaan raskaan liikenteen ammattilaisille suunnattua Hakkapeliitta-tuoteperhettä, maailman vaativimpien talvikelien taitajaa.

Täsmällinen ajotuntuma

Nokian Hakkapeliitta Truck -kuorma-auton renkaissa yhdistyvät oivallisesti modernein teknologia ja ainutlaatuiset innovaatiot. Lukuisat turvallisuutta ja ajotuntumaa parantavat keksinnöt nostavat Nokian Hakkapeliitta Truck D:n luokkansa kärkeen.

- Patentoimamme kaksoispalakuvio varmistaa optimaalisen pidon ja täsmällisen ajotuntuman myös ääritilanteissa. Kuviopalojen tehokas tuenta mahdollistaa syvän lamelloinnin ja siten parhaat mahdolliset pito-ominaisuudet tinkimättä kuljettajien arvostamasta ajovakaudesta. Kuviomuotoilu tekee tiekosketuksesta rauhallisen ja hiljaisesti rullaavan. Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck D ei huoju vaan etenee jämäkästi ja vakaasti kaikissa keleissä, Nokian kuorma-auton renkaiden tuotekehityspäällikkö Teppo Siltanen kertoo.

Tiheä poikittaislamellointi vahvistaa pitoa sekä vedossa että jarrutuksessa. Lamellinherättäjät renkaan kulutuspinnassa tehostavat lamellien toimintaa ja takaavat ajoturvallisuuden myös nopeasti vaihtelevissa keliolosuhteissa. Pitkittäispitoa tehostaa myös renkaan pinnassa oleva traction booster –sahalaitakuvio.

Erinomaisen talvipidon ja vakaan ajettavuuden viimeistelee kaksikerroksinen cap & base -rakenne sekä pohjoisen haastaviin oloihin säädetty pintakumiseos, joka toimii erinomaisesti laajalla lämpötila-alueella kestäen kovaa kulutusta.

Enemmän kulumiskestävyyttä

Räätälöidyn kumisekoituksen lisäksi erinomainen kulumiskestävyys perustuu vahvan kuvion tarkasti suunniteltuun palajakoon: kuvion askellus on täsmätty kohtaamaan tien pinnan epätasaisuudet. Optimoitu palajako ja tasainen pintapaine varmistavat myös tasaisen kulumismuodon. Syvän 3D-lamelloinnin ansiosta Nokian Hakkapeliitta Truck D:n erinomainen pito säilyy pitkään, vaikka rengas kuluu.

Kevyesti rullaava pitotaituri pihistää polttoainekustannuksissa. Se maksimoi säästöt poikkeuksellisen alhaisella vierintävastuksellaan, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä. Modernin pintamallidesignin ja optimoidun palajaon ansiosta ajoääni on miellyttävän hiljainen, jopa 3 dB edeltäjäänsä hiljaisempi. Kaikkien Nokian Hakkapeliittojen tavoin ympäristöystävällinen Nokian Hakkapeliitta Truck D on valmistettu täysin ilman korkea-aromaattisia öljyjä.

Kulumisvaroittimet antavat lisäturvaa

Turvallisuutta ja kulumisen seurantaa helpottavat yksinkertaiset kulumisvaroittimet. Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin (Driving Safety Indicator, DSI) osoittaa numeroin, kuinka monta millimetriä kulutuspintaa on jäljellä renkaan pääurissa.

Talvikulumisvaroitin (Winter Safety Indicator, WSI) kertoo, milloin renkaan talvipito-ominaisuudet ovat vahvimmillaan. Kun lumikide hiipuu pois, rengas soveltuu mainiosti kesäkeleihin.

Tuote on saatavana myös vaativiin olosuhteisiin kehitettyinä ja testattuina Nokian Noktop Hakkapeliitta D –pinnoitteina, jotka ovat tunnetusti kustannustehokkaita.

Nokian Hakkapeliitta Truck D on erityisesti suunnattu Pohjoismaihin ja muille Nokian Renkaiden markkina-alueille, joissa tarvitaan vaativaan talviajoon soveltuvia kuorma-auton renkaita.

 

Lue lisää Hakka Truck -tyytyväisyystakuusta Nokian Hakkapeliitta Truck ja Nokian Hakka Truck –renkaille!

Ei tuotearvosteluja

Arvioni tuotteesta Nokian Hakkapeliitta Truck D

Kokonaisarvosana*

Saatavilla olevat rengaskoot

22.5"
275/70R22.5
295/80R22.5
315/70R22.5
315/80R22.5

Talvirenkaiden varastontyhjennys

Nyt kaikki talvirenkaat varastontyhjennyshinnoin!

Lue lisää ×