Vianorin avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat täältä >>

 

Tule työskentelemään kanssamme – haemme sesonkihenkilöstöä kevään rengassesonkIin!

Keväällä lumien sulaessa ja syksyllä ensipakkasten aikaan tarvitsemme rengassesonkiin aktiivisia henkilöitä palvelemaan asiakkaitamme myymälään ja asennushalliin.

Sesonkityöntekijänä työsi painottuu rengasasennuksiin, mutta se voi sisältää myös varastonhallintaan ja autojen siirtämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi pääset osallistumaan asiakaspalveluun ja myyntiin myymälässä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja aktiivinen asenne, me koulutamme sinut tehtävään!

Kiinnostuitko? Hae meille määräaikaiseen sesonkityöhön täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevasta linkistä. Voit valita palvelupisteen, jossa mieluiten työskentelisit. Paikkojen täyttäminen on käynnissä parhaillaan, joten ole nopea! Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttaville hakijoihin

Täytä hakemus >>

 

Meillä sesongissa on tekemisen meininkiä ja mahtava tunnelma! Eivätkä työt välttämättä pääty kesän tultua – Vianor palvelee jatkossa entistä paremmin, ja tulemme tarvitsemaan osa-aikaisia työntekijöitä useissa palvelupisteissämme myös ympäri vuoden.

"Työkaverit Vianorilla olivat aivan mahtavia ja tekivät minusta todellisen rengasmyyjän. Suosittelen Vianoria työpaikkana ehdottomasti jokaiselle, jolla on pienikin kiinnotus autoja kohtaan." - Sesonkityöntekijä Janette Haimi. Lue lisää Janeten kokemuksista!