Avoimet työpaikat

Sesonkityöntekijöitä Vianorin rengassesonkiin
Palvelupisteen päällikkö, Vianor Iisalmi
Rengashotellivastaava, Vianor Sarankulma
Avoin hakemus Vianorille

Haemme nyt sesonkihenkilöstöä! 

Keväällä lumien sulaessa ja syksyllä ensipakkasten aikaan tarvitsemme renkaanvaihtosesonkiin aktiivisia henkilöitä palvelemaan asiakkaitamme myymälään ja asennushalliin.

Sesonkityöntekijänä työsi painottuu rengasasennuksiin, mutta se voi sisältää myös varastonhallintaan ja autojen siirtämiseen liittyviä tehtäviä. Lisäksi pääset osallistumaan asiakaspalveluun ja myyntiin myymälässä. Aiempi kokemus rengasasennuksista on etu, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on positiivinen ja aktiivinen asenne, me koulutamme sinut tehtävään!

Kiinnostuitko? Hae meille määräaikaiseen sesonkityöhön jättämällä tietosi täältä.

 

Meillä sesongissa on tekemisen meininkiä ja mahtava tunnelma! Eivätkä työt välttämättä pääty talven tultua – Vianor palvelee jatkossa entistä paremmin, ja tulemme tarvitsemaan osa-aikaisia työntekijöitä useissa palvelupisteissämme myös ympäri vuoden.

"Työkaverit Vianorilla olivat aivan mahtavia ja tekivät minusta todellisen rengasmyyjän. Suosittelen Vianoria työpaikkana ehdottomasti jokaiselle, jolla on pienikin kiinnotus autoja kohtaan." - Sesonkityöntekijä Janette Haimi. Lue lisää Janeten kokemuksista!