Nokian Tyres IntuituTM -traktorin älyrenkaat  

Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaat helpottavat traktorin renkaiden seurantaa ja lisäävät turvallisuutta. Yhdistämällä renkaasi puhelinsovellukseen voit seurata renkaiden ilmanpainetta ja lämpötilaa missä ja milloin vain.  

Traktorin älyrenkaat minimoivat käyttökatkokset

Älyrenkaat tuovat maatalouskoneiden rengasasioihin helppoutta ja turvallisuutta. Voit seurata Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaita puhelinsovelluksella ja saada tärkeää tietoa traktorin renkaiden huoltotarpeista. Näin minimoit käyttökatkokset ja rengasvaurioista aiheutuvat kulut. Työskentely on hallittua, turvallisempaa, tehokkaampaa ja taloudellisempaa.

Tutustu tuotteisiin

Enemmän kuin pelkkä TPMS

Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaat ovat paljon enemmän kuin perinteinen TPMS rengaspaineen valvontajärjestelmä. Älyrenkaan rengaspaine- ja lämpötilasensorit sijoitetaan renkaan sisäpinnalle, jolloin saat tarkkaa ja reaaliaikaista sensoridataa renkaistasi. Tämä avaa uusia mahdollisuuksia niin renkaiden kunnon päivittäiseen seuraamiseen kuin koko liiketoimintasi hallintaan.

Nokian Tyres IntuituTM -palvelu pitää sinut ajan tasalla niin hälytysten ja kalustohallintaan tarvittavan datan avulla. Rengaspaineen ja lämpötilan tarkkailu toimii sisäänrakennettujen sensoreiden ja Bluetooth-yhteyden avulla langattomasti kaikissa koneissa. Voit yhdistää sovellukseen koko kalustosi traktoreista metsäkoneisiin.

Tutustu tuotteisiin

Tehokkaampaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää

Oikea rengaspaine on tärkeää renkaan pidon ja vakauden sekä polttoainekulutuksen ja käyttöiän kannalta. Nokian Tyres IntuituTM -traktorin älyrenkaiden auttaa saamaan kaiken irti rengasinvestoinnistasi.

Jos renkaan lämpötila nousee liian korkeaksi, syntyy turvallisuusriski, joka voi johtaa renkaan vaurioitumiseen. Nokian Tyres IntuituTM -sovellus hälyttää lämpötilarajan lähestyessä ja tekee näin työstäsi varmempaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää.

Tutustu tuotteisiin

Pidennetty takuuaika

Rekisteröimällä renkaasi Nokian Tyres IntuituTM -sovelluksen kautta saat vuoden pidemmän takuun traktorin renkaillesi ja suoran viestintäkanavan Nokian Renkaiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin

Kantavuutta ja pitoa kaikenlaisiin tilanteisiin Nokian Tyres Ground King -renkailla

Jalasjärveläinen maaseutuyrittäjä Markku Rita-Kasari tietää, että kiinteistönhuollon tehtävissä traktorin on muuntauduttava nopeasti erilaisiin tarpeisiin. Työpäivän aikana vastaan voi tulla mitä tahansa liukkaista maanteistä mutaisiin peltotöihin, ja siksi renkailta vaaditaan erityistä suorituskykyä.

Lue koko juttu

Apua traktorin renkaiden valintaan? 

Vianorin ammattitaitoiset myyjät auttavat kartoittamaan rengastarpeesi ja tarjoavat sinun yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.
Löydä lähin palvelupisteesi tai ota yhteyttä yritysmyyntiin.  

  

NOKIAN TYRES INTUITU™ -ÄLYRENKAAT