VianorFlex 24/7

nopea apu rengasrikkoihin

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu palvelee kaikkien kuorma- ja linja-autojen rengasrikkotilanteissa nopeasti ja joustavasti milloin ja missä vain.

Nopea apu tien päälle

Ketterä 24/7-huoltoauto

Vianorilla on Pohjoismaissa 175 omaa palvelupistettä sekä 152 partner-palvelupistettä, mikä tarkoittaa alan laajinta verkostoa. Rengasrikon yllättäessä pitää toimia nopeasti, sillä ajoneuvon seisakki voi maksaa satasia tunnissa. Silloin ratkaisu on moderni VianorFlex 24/7 rengaspalvelu, joka  palvelee kuorma-autojen, linja-autojen, rekkojen ja yhdistelmäajoneuvojen renkaiden vaihtoja rengasrikon yllättäessä tien päällä milloin ja missä vaan.

Vianorin ketterä 24/7-huoltoauto on varustettu viimeisimmillä alan laitteilla, ja rengaskoneet sekä yleisimmät rengasmallit kulkevat automaattisesti mukana.

Vasteaika lyhenee merkittävästi

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu on todella joustava, sillä valtakunnallinen puhelinpalvelu toimii ympäri vuorokauden. Palvelupyyntö sujuu helposti puhelimitse numerosta +358 10 401 247. Heti palvelupyynnön saatuamme ilmoittamme tilaajalle apujoukkojen saapumisajan. Tarvittaessa myös työnantaja voi saada tiedot palvelun etenemisestä.

Vasteaika lyhenee, kun huoltoauto ajaa suoraan paikalle asiakkaan luo. Asiantuntevat asentajat hoitavat vannetyöt paikan päällä, ja renkaat saadaan vaihdettua jopa puolessa tunnissa. Työ paikan päällä tehdään aina turvallisuus edellä. Huoltoautoissa on kaikki tarvittavat turvavarusteet ja todella tehokkaat majakat ja valot, mikä takaa näkymisen muille tienkäyttäjille pimeällä.

Toimii myös ulkomailla

Uutta on myös Vianorin mobiilisovellus, jolla voidaan ohjata prosessia. Palvelua kehitetään siten, että pian asiakas voi nähdä tarkalleen missä kohtaa asentaja on tulossa.

Päivystyspalvelu toimii Suomen lisäksi Pohjoismaissa ja koko Euroopassa, jossa palvelu hoituu yhteistyökumppanien kautta.  Ei tarvitse osata saksaa, jos rengasrikko yllättää kesken tavarankuljetuksen autobahnilla. Soitto tuttuun +358 10 401 247 numeroon ja apu saadaan ripeästi paikan päälle.

Referenssi

VianorFlex 24/7 -rengaspalvelu tuo mielenrauhaa Kuljetus S. Simpaselle

”24/7-rengaspalvelu antaa yrittäjälle levollisemman mielen. Ei tarvitse nukkua koiranunta jos rengas puhkeaa ja on hypättävä renkaan vaihtoon.”

Lue lisää

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä omaan Vianor-yhteyshenkilöösi tai tule käymään Vianorin palvelupisteeseen.

Yllättikö rengasrikko? Soita valtakunnalliseen 24/7 puhelinpalveluun +358 10 401 247 (puhelun hinta 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min, alv. 24 %).

Voimmeko olla avuksi?

Löydetään yhdessä ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin