Osta pakettiauton talvirenkaat

Osta talvirenkaat pakettiautoosi

Etsi autoosi sopivat pakettiauton talvirenkaat rengashakukoneella rekisteritunnuksen, automallin tai rengaskoon mukaan.

Osta pakettiauton talvirenkaat
Tuotteita ei löytynyt

Pakettiauton talvirenkaat

Pakettiauton talvirenkaiden valikoimaamme sisältyy kattava valikoima vaihtoehtoja niin pakettiauton nastarenkaiden kuin kitkarenkaiden osalta. Suorituskyvyn puolesta pakettiauton talvirenkailta vaaditaan usein paljon, koska niiden on kestettävä raskaan kuorman paino sekä pitkää yhtäjaksoista ajoa. Käytitpä pakettiautoa sitten yritystoimintaan tai henkilökohtaiseen ajoon, laadukkaat pakettiauton talvirenkaat takaavat turvallisuutesi tiellä.

 

Talvirenkaat, joiden vierintävastus on alhainen tarjoavat säästöjä polttoainekustannuksissa ja tekevät renkaista ympäristöystävällisemmät

Pakettiauton talvirenkaiden polttoainetaloudellisuus korostuu erityisesti ammattilaisten käytössä, kun polttoainekustannuksissa saavutetaan säästöjä. Siksi pakettiauton talvirenkaita valitessa on tärkeätä kiinnittää huomioon renkaiden vierintävastukseen. Vierintävastus on myös yksi keskeisiä syitä siihen, että halvimmat pakettiauton talvirenkaat eivät aina ole renkaiden koko käyttöikää tarkasteltaessa edullisin vaihtoehto. Nokian Hakkapeliitta C3 on pakettiautoihin suunniteltu nastarengas, joka tarjoaa erinomaista pitoa talven kaikissa olosuhteissa. Etsiessäsi pakettiauton kitkarengasta talviajoon tutustu Nokian Hakkapeliitta CR3 -kitkarenkaaseen.

Mielenrauhaa talviajoon pakettiautolla

Nokian Hakkapeliitta C3 ja Nokian Hakkapeliitta CR3 -talvirenkaat hyödyntävät Aramid Sidewall -teknologiaa, joka suojaa renkaita ulkoisilta iskuilta ja viilloilta ehkäisten näin renkaiden vaurioitumista. Kaikkiin Nokian Hakkapeliitta -talvirenkaisiin sisältyy maksuton Hakka-turva palvelu, joka takaa, että renkaan rikkoutuessa käyttökelvottomaksi saat tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta.

Anna ammattilaistemme hoitaa Pakettiauton talvirenkaiden asennus

Kokeneet ammattilaisemme hoitavat mielellään pakettiautosi talvirenkaiden asennuksen. Lue lisää renkaiden vaihto -palvelustamme täältä ja varaa aika.