Nokian Tyres -kuorma-auton ja linja-auton renkaat

Nokian Tyres -kuorma-auton ja linja-auton renkailla ajat turvallisemmin, mukavammin ja taloudellisemmin. Suomessa suunnitellut Nokian Tyres -kuorma-auton ja linja-auton renkaat tarjoavat alan ammattilaisille luotettavaa pitoa ja vakautta ympäri vuoden kaikissa sää- ja tieolosuhteissa. Laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat laadukkaat talvi- ja all season -renkaat kuorma-autoihin, linja-autoihin sekä perävaunuihin.

Nokian Tyres -kuorma- tai linja-auton renkaan ostajalle nyt 25 €:n etu pinnoituksesta

Jokaista ostamaasi uutta Nokian Tyres -kuorma-auton tai linja-auton rengasta kohden saat nyt 25 euron (alv. 0%) alennuksen Noktop-pinnoitetusta renkaasta. Kampanja koskee 1.11. - 22.12.2023 tehtyjä Nokian Tyres -kuorma- ja linja-auton renkaiden tilauksia. Etu on käytettävissä Noktop-pinnoitettujen renkaiden ostoihin 30.6.2024 saakka.

Pinnoitetut kuorma-auton ja linja-auton renkaat säästävät rahaa ja ympäristöä. Pohjoismaisia olosuhteita varten suunnitelluissa pinnoissa ominaisuudet, kuten talvipito, ovat yhtä hyvät kuin uusissa renkaissa.

Tutustu Nokian Tyres -kuorma-auton ja linja-auton renkaiden valikoimaan ja tee tilaus helposti eVianorissa tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat Nokian Tyres -renkaat ja Noktop-pinnoitteet.

Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.

Nokian Tyres -renkaat kuorma-autoihin ja linja-autoihin

Noktop-pinnoitetut kuorma-auton renkaat

74

3PMSF
Trailerpinta pitkille ja keskipitkille matkoille ympärivuotiseen käyttöön
Lue lisää

85

3PMSF
Vankka vetopinta vaativaan ympärivuotiseen on- ja off-road-käyttöön
Lue lisää

Ota yhteyttä

Lähetä yhteydenottopyyntösi lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.