Auton kuntotarkastus

Auton kunto on suoraan verrannollinen sen turvallisuuteen. Auton kuntotarkastus onkin hyvä suorittaa kerran vuodessa silloin, kun autolle ei suoriteta vuosihuoltoa. Tarkastuksen avulla tiedät autosi kunnon ja pääset vaikuttamaan mahdollisiin puutteisiin ja vikoihin nopeasti, jopa samalla käynnillä. Voit myös pyytää hinta-arvion löytyneiden puutteiden ja vikojen korjaamisesta.

Auton kuntotarkastuksessa auton kunto käydään läpi laajasti. Ajoneuvosta tarkastetaan muun muassa ulko- ja sisävalot, turvavyöt ja -varusteet, moottoritilan putket ja letkut sekä mahdolliset nestevuodot. Lisäksi käydään läpi muun muassa jousituksen ja akseliston kunto, pakoputkisto sekä renkaiden kunto ja rengaspaineet. Koska ajoneuvon akku on nykypäivän paljon sähköä kuluttavissa autoissa yksi tärkeimpiä komponentteja, myös akku on yksi tärkeä tarkastuksen kohde. Lisäksi koeajolla tarkistetaan auton ajokäyttäytyminen.

Toimipaikkakohtaisesti suoritamme myös bensiini- ja dieselmoottorien pakokaasumittaukset. Varmista palvelun saatavuus palvelupisteestä.

Muista kuitenkin, että auto tulisi huoltaa vähintään kerran vuodessa. Vianor suorittaa autonhuollot turvallisesti ja ammattitaidolla. Tuo autosi  huoltoon tai kuntotarkastukseen lähimmälle Vianorille!

Katso auton kuntotarkastuksen tarkempi sisältö kuntotarkastusraportista.