Saamasi hyödyt

  • Saat luotettavan kokonaiskuvan autosi kunnosta ja mahdollisista huolto- tai korjaustarpeista, sillä auton kunto käydään läpi laajasti.
  • Saat kuntotarkastuksesta raportin, jonka perusteella tarvittaessa ehdotamme huoltoja tai korjauksia. Mitään toimenpiteitä ei tehdä ilman lupaasi.
  • Kun tarkastutat autosi kunnon säännöllisesti, pikkuvioista ei ehdi kasvaa kalliita korjattavia.

Palveluun sisältyy

  • Ajoneuvosta tarkastetaan muun muassa ulko- ja sisävalot, turvavyöt ja -varusteet, moottoritilan letkut sekä mahdolliset nestevuodot. Lisäksi käydään läpi muun muassa jousituksen ja akseliston kunto, pakoputkisto sekä renkaiden kunto ja rengaspaineet.
  • Koska ajoneuvon akku on nykypäivän paljon sähköä kuluttavissa autoissa yksi tärkeimpiä komponentteja, myös akku on yksi tärkeä tarkastuksen kohde.
  • Renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus. Saat mittausraportin sähköpostiisi.
  • Koeajo, jolla tarkistetaan auton ajokäyttäytyminen.
  • Palvelupistekohtaisesti tehdään myös bensiini- ja dieselmoottorien pakokaasumittaukset. Varmista palvelun saatavuus palvelupisteestä.

Valinnaiset palvelut (veloitetaan erikseen)

  • Kuntotarkastuksessa ilmenneiden vikojen huollot ja korjaukset
  • Autohuollon sijaisauto päiväksi käyttöösi 49 €. Vianorin uutiskirjeen tilaajille hinta on vain 19 €. Hinta sisältää max 100 km ajoa sekä polttoaineet.

Rengashotelliasiakkaana -10 % lisäalennus

Vianorin rengashotellissa renkaasi majoittuvat turvallisesti ja huolettomasti -tarkistamme renkaidesi kunnon ja hoidamme kausivaihdot sujuvasti. Hotelliasiakkaana saat myös aina -10 % alennuksen autohuoltopalveluistamme.  (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin) Lue lisää>>

Vianor Tilillä 10 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Vianor Tilillä saat 10 kk täysin korotonta ja kulutonta maksuaikaa kaikkiin ostoihin. Joustavaan rahoitustarjoukseemme ei liity avausmaksua tai muita kuluja. Halutessasi voit myös maksaa koko luoton kerralla pois tai sopia pidemmän maksusuunnitelman. Lue lisää >>

Alkaen 49,00 €

Kuntotarkastuksen avulla saat selville autosi kunnon, ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti.

Kuntotarkastus auttaa, kun auton huoltohistoria ei ole tiedossa

Kun valmistajan huolto-ohjelmaa on noudatettu ja huoltohistoria on kirjattu, auton myyminen on helpompaa. Käytetyn auton ostajalla ei kuitenkaan aina ole tarkkaa tietoa auton huoltohistoriasta, jolloin sopivan huollon valitseminen voi olla hankalaa.

Tällöin on hyvä teettää auton kuntotarkastus. Kuntotarkastuksessa autolle tehdään kattava tarkastus, jossa mahdolliset huolto- ja korjaustarpeet selviävät. Saat kuntotarkastuksessa ilmenneistä asioista raportin.