Saamasi hyödyt

  • Mielenrauha: meille turvallisuus on tärkeintä. Voit luottaa siihen, että rengas on paikattu oikein. Koulutettu ja kokenut henkilöstömme käyttää huippuluokan työkaluja turvallisen ja tehokkaan renkaiden paikkauksen ja asennuksen takaamiseksi, ja meillä on testattu ja toimiva renkaiden asennusprosessi kaikille automerkeille
  • Mukava odotustila, jossa on virvokkeita ja ilmainen Wi-Fi

Palveluun sisältyy

  • Renkaiden tarkastus
  • Renkaiden urasyvyyden digitaalinen mittaus. Saat mittausraportin sähköpostiisi.
  • Ilmanpaineiden tarkastus
  • Renkaan tasapainotus ja painot
  • Renkaan asentaminen autoon
  • Alumiinivanteen jälkikiristys 100 km:n jälkeen

Valinnaiset palvelut (veloitetaan erikseen)

  • TPMS-tarkastus ja ohjelmointi
  • TPMS-anturit

Alkaen 39,00 €

Renkaan kulutuspinnassa oleva reikä voidaan paikata, jos se on läpimitaltaan enintään 6 mm. Paikkaus tehdään ammattikäyttöön tarkoitetulla paikkausmenetelmällä, jolla saadaan renkaaseen pysyvä ja kestävä paikka.

Renkaan paikkaus hoituu kätevästi Vianorilla

Kun sattuu vahinko ja puhjennut tai vuotava rengas pitää paikata, on paras kääntyä Vianor-palvelupisteen ammattilaisten puoleen. Meillä on kokemusta auton renkaiden paikkaamisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. Jos tyhjä rengas voidaan paikata turvallisesti, korjaamme sen puolestasi kohtuulliseen hintaan

Miksi paikkauttaa rengas Vianorilla? 
Vianor on erikoistunut kaikkeen, mikä liittyy renkaisiin. Renkaanpaikkauskokemus on meillä aina helppo ja luotettava. Kun koulutettu ja kokenut asentaja paikkaa puhjenneen tai vuotavan renkaan kilpailukykyiseen hintaan, saat hyvän mielen ja voit luottaa lopputulokseen. Paikkaamme renkaan samalla, kun saat odotella mukavassa odotustilassamme ja nauttia virvokkeista sekä ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä.  
 
Mitä renkaan paikkaus maksaa? 
Vuotavat renkaat ja rengasrikot ovat yllättävän yleisiä. Ammattityökaluillamme voidaan yleensä paikata halkaisijaltaan alle 6 mm:n reiät. Auton renkaan paikkaaminen on huomattavasti halvempaa kuin uusien renkaiden ostaminen, joten jos tyhjä tai vuotava rengas voidaan korjata turvallisesti, se kannattaa tehdä. Osana palvelua tarkistamme aina renkaan paineen ja tasapainotuksen, ennen kuin paikattu rengas asennetaan takaisin autoon. 

Paikataanko vai vaihdetaanko renkaat? 
Kun tuot vioittuneen renkaan Vianor-palvelupisteeseen, arvioimme vauriot ja selvitämme, voiko renkaan paikata turvallisesti liikennekäyttöön. Jos ei voi, suosittelemme uutta rengassarjaa laajasta laadukkaiden renkaiden valikoimastamme. Vuodon tai reiän paikkaamisen lisäksi tarkistamme renkaan yleisen kunnon ja urasyvyyden, ennen kuin pääset jatkamaan matkaasi. Renkaiden paikkaaminen kannattaa jättää ammattilaisille.