Paljonko renkaiden vaihto maksaa?

Vianorilla saat kiinteän hinnan renkaiden vaihdolle. Lisäksi ilmoitamme palvelun hinnan selkeästi aina etukäteen. Ajankohtaisen renkaiden vaihdon hinnan omalle ajoneuvollesi saat kätevästi verkosta. Esimerkiksi kevyempien henkilöautojen renkaiden vaihto on edullisempi kuin isompien paketti-, SUV- ja tila-autojen. Lopulliseen hintaan vaikuttavat myös muun muassa lisäpalvelut, kuten uusien renkaiden asennus vanteille sekä renkaiden tasapainotus ammattikäyttöön tarkoitetulla tasapainotuskoneella.

Hinnat renkaiden vaihdolle ovat alkaen 42 €. Kun ostat renkaiden vaihdon Vianorin verkkosivuilta, voit samalla valita mukaan erikseen veloitettavat lisäpalvelut sekä varata ajan lähimpään Vianor-palvelupisteeseen. Rengas- ja autohuoltopalveluillamme on sama hinta sekä verkkokaupassa että palvelupisteissä. Valitse itse, haluatko maksaa renkaiden vaihdon verkossa vai paikan päällä. 

Mitä renkaiden vaihtoon Vianorilla kuuluu?

Vianorilla suoritamme renkaiden vaihdon turvallisesti ja ammattimaisesti. Käytämme autosi renkaiden vaihtamiseen vain laadukkaita ja tarkoitukseen sopivia työkaluja. Säästät aikaa ja vaivaa, kun jätät renkaiden vaihdon ammattilaisille. Tulevat ajokilometrit aina seuraavaan renkaiden vaihtoon sujuvat huolettomasti, kun jätät työn meidän vastuullemme.

Vianorilla osana renkaiden vaihtoa

  • Tarkistamme renkaittesi kunnon ja mittaamme urasyvyyden. Suoritamme urasyvyyden mittauksen digitaalisesti saadaksemme tarkimman mahdollisen lukeman. Saat sähköpostiisi mittausraportin, josta näet helposti renkaiden kunnon.
  • Tarkistamme ja säädämme rengaspaineet. Oikeat rengaspaineet tekevät ajamisesta turvallisempaa, taloudellisempaa ja mukavampaa.
  • Saat Vianorin pussin pulteille/muttereille sekä suojapussit renkaita varten.
  • Suoritamme alumiinivanteiden jälkikiristyksen 100 km:n jälkeen
  • Annamme tarkastuskortin toimenpiteestä. Takaamme, että renkaasi on tarkastettu ja täyttävät lain renkaille asettamat vaatimukset.

Lue lisää renkaiden vaihdosta ja varaa aika lähimmästä Vianor-palvelupisteestä.

Miksi vaihdattaa renkaasi Vianorilla?

Tarjoamme asiantuntijapalvelua aina varmuudella. Vianorin 100 % Palvelutakuu tarkoittaa, että sinulla on käytössäsi asiantuntija helposti ja nopeasti. Asiantuntijamme palvelevat sinua sekä verkossa että paikan päällä Vianor-palvelupisteissä.

Vianorilla renkaiden vaihtaminen autoosi on tehty helpoksi. Ajanvaraus renkaiden vaihtoon on vaivatonta ja nopeaa verkossa, minkä lisäksi löydät helposti lähimmän Vianor-palvelupisteen yhteystiedot. Ehdotamme sinulle automaattisesti aikaa renkaiden vaihtoon, jos renkaasi ovat säilytyksessä Vianorin rengashotellissa. Lisäksi voit varata säilytyksessä olevien renkaiden vaihdon verkossa syöttämällä ajoneuvosi rekisterinumeron. Koska renkaiden vaihdon jälkeinen jälkikiristys on tärkeää turvallisuuden kannalta, tarjoamme myös ilmaisen jälkikiristyksen ilman ajanvarausta.

Renkaiden vaihdon suunnittelun helppous tekee aikatauluttamisesta ja varaamisesta sujuvaa. Kun tiedät renkaiden vaihdon hinnan jo etukäteen, on myös autoilun kustannusten budjetoiminen yksinkertaisempaa. Saat Vianorilta ennalta määritellyn, kiinteän hinnan renkaiden vaihdolle. Voit odottaa autosi renkaiden vaihtamisen ajan mukavassa odotustilassamme samalla, kun asiantuntijamme vaihtavat renkaat autoosi. Saat renkaanvaihdon jälkeen mukaasi tarkastuskortin, jossa on kerrottu autosi kunto.

Kesä- ja talvirenkaiden vaihto

Renkaiden vaihtamisessa oikealla ajoituksella on välilä. Suomen tieliikennelaissa on kerrottu, milloin autossa on oltava kesä- ja milloin talvirenkaat. Kesärenkaita on käytettävä kelien niin salliessa eli silloin, kun niillä ajaminen on turvallista. Talvirenkaita on puolestaan käytettävä 1.11. - 31.3. välisenä aikana, jos keli edellyttää. Huomioithan, että kitkarenkaat eivät ole hyvä valinta kesärenkaaksi, vaikka niiden käyttämistä myös muilla kuin talvikeleillä ei kielletä.

Renkaat kannattaa vaihtaa uusiin myös silloin, kun vanhat renkaasi ovat kuluneet loppuun ja niiden ajo-ominaisuudet ovat heikentyneet merkittävästi. Myös renkaiden kunnosta on määrätty laissa ja niiden kunnon voi arvioida renkaiden urasyvyyden perusteella. Kesärenkaissa pienin sallittu urasyvyys on 1,6 mm ja talvirenkaissa puolestaan 3 mm. Renkaat kannattaa vaihtaa uusiin jo aikaisemmin, sillä niiden pito ja täten turvallisuus heikkenevät jo huomattavasti aikaisemmin.

Renkaiden ikä vaikuttaa myös niiden kuntoon ja ajo-ominaisuuksiin. Jos renkaan valmistusajankohdasta on ehtinyt kulua yli 10, tulisi rengas päivittää uuteen. Renkaan käyttöikä viittaa aikaan, jonka rengas on ollut käytössä. Rengas kannattaa päivittää uuteen, jos käyttöikä on yli 6 vuotta, vaikka renkaan valmistuksesta olisi kulunut alle 10 vuotta. Sekä renkaiden ikää ja kuluneisuutta seuraamalla takaat, että renkailla on edelleen turvallista ajaa. Myös ajo-ominaisuudet ja renkaiden vaikutus polttoaineenkulutukseen paranevat, kun vaihdat uusiin, laadukkaisiin renkaisiin.

Rengashotelli helpottaa renkaiden vaihtoa

Vianorin rengashotelli on helppo tapa säilyttää talvi- ja kesärenkaasi silloin, kun et niitä tarvitse. Säilytämme renkaasi optimaalisissa olosuhteissa ja turvassa esimerkiksi valolta, kosteudelta ja lämpötilan vaihteluilta. Kun säilytät renkaasi Vianorin rengashotellissa, renkaiden vaihtaminen on vaivatonta. Luotettavan ja turvallisen säilytyksen lisäksi pesemme renkaasi, tarkastamme niiden kunnon ja ilmoitamme sinulle, kun renkaat on aika päivittää uusiin. 

Renkaiden vaihdon lähestyessä lähetämme sinulle ehdotuksen ajasta renkaiden vaihtoon. Kun renkaasi ovat valmiiksi meillä säilössä, niiden vaihtaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit varata ajan renkaiden vaihtoon verkossa ja antaa ammattilaisemme vaihtaa renkaat autoosi. Tutustu Vianorin rengashotelliin verkossa ja etsi lähin palvelua tarjoava Vianor-palvelupiste helposti kartalta.

Aika vaihtaa renkaat?

Varaa aika renkaiden vaihtoon

Etsi renkaat