Sähköauton renkaat

"Hiljainen sähköauto pääsee oikeuksiinsa laadukkailla renkailla. Lisäksi on tärkeää, että rengas kestää kilometrejä ilman, että renkaan ominaisuudet kärsivät.” 

- Kirsi Immonen, sähköautoilija vuodesta 2017

Hae renkaita sähköautoosi tai hybridiin


Pakettitarjous: sähköautojen renkaat ja vanteet

Kun ostat renkaat ja vanteet samalla kertaa, saat 100 €:n alennuksen loppusummasta. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja käytä alennuskoodi PAKETTI100, niin saat 100 euron alennuksen ostoksen loppusummasta verkkokaupassa.

Tutustu räätälöityihin rengas-vannepakettiesimerkkeihin. Voit koota mieleisesi ja juuri sinun autoosi sopivan rengas-vannepaketin selaamalla renkaita täältä ja vanteita täältä.

Oikeanlaisen rengas-vannepaketin löytämiseksi ota yhteyttä Vianorin asiantuntijaan soittamalla 010 401 401tarjouspyyntölomakkeella tai piipahda palvelupisteessämme.


50 € etuseteli kaupan päälle

 
Kun ostat Nokian Tyres Hakka -kesärengassarjan nyt, saat 50 €:n etusetelin kaupan päälle. Edun voit käyttää mihin tahansa autohuoltopalveluun (esim. määräaikaishuoltoon) tai Nokian Tyres Hakkapeliitta -talvirenkaiden ostoon. Etu on voimassa 31.5.2024 asti ja etuseteli on käytettävissä 31.10.2024 saakka. Etu ei ole vaihdettavissa rahaksi ja se on käytettävä yhdellä kertaa, eikä jäljelle jäänyttä rahaa palauteta.
 
Esimerkkejä Nokian Tyres Hakka -kesärenkaista:
235/55R19 Nokian Tyres Hakka Black 3 SilentDrive hintaan 1079 €/sarja asennettuna
255/50R19 Nokian Tyres Hakka Black 3 SilentDrive hintaan 1199 €/sarja asennettuna
 
 
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassamme ja palvelupisteissämme. Etuseteli ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin.