Renkaat Oulu

Löydät Oulun seudulta Vianor-palvelupisteet Vasaraperästä, Juurussuolta ja Tupoksesta. Pystyt ostamaan uudet kesärenkaat ja talvirenkaat kaikilta palvelupisteiltämme helposti ja rengasalan ammattilaisten avustamana. Voit ostaa renkaat autoosi oikeaoppisesti asennettuina ja tasapainoitettuina.

Lisäksi kaikki palvelupisteemme tarjoavat kattavat oheispalvelut, kuten rengashotellin renkaiden kausisäilytykseen, ohjauskulmien säädön sekä renkaiden vaihdot.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Oulun Vianorilta 

Tarjoamme kaikilla Oulun Vianor-palvelupisteillä kattavaa rengaspalvelua ajoneuvosta riippumatta.  

Löydät kaikilta palvelupisteiltä kattavan valikoiman kesä- ja talvirenkaita henkilöautoihin,  katumaastureihin ja paketti- tai matkailuautoihin.  Oulun palvelupisteiden valikoimaan kuuluvat myös moottoripyörien renkaat.  

Kattavasta valikoimastamme huolimatta ei oikeaa kokoa tai haluamaasi rengasmallia aina löydy suoraan varastosta. Palvelupisteidemme asiantunteva henkilökunta pystyy tilaamaan autoosi sopivat renkaat helposti ja nopeasti.  

Oulun Vasaraperän palvelupisteellämme onnistuvat myös raskaan kaluston rengaspalvelut. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Oulusta 

Ostamalla renkaat Vianorin Oulun palvelupisteiltä, saat ammattitaitoista palvelua niin renkaiden hankintaan, asennukseen kuin mahdollisiin lisäpalveluihin. 

Valikoimaamme kuuluvat useiden laadukkaiden rengasvalmistajien renkaat, joiden valinnassa palvelupisteidemme osaava henkilökunta osaa auttaa. Oikean kokoisten ja ominaisuuksiltaan autoosi ja ajotyyliisi ostavien renkaiden ostaminen käy helposti Vianorin tuella. 

Uusien renkaiden ostamisen lisäksi Oulun Vianor-palvelupisteet tarjoavat käyttöösi myös runsaasti muita palveluita, kuten renkaiden vaihdot ja kausisäilytyksen rengashotellissa. Kaikilla Oulun palvelupisteillämme onnistuvat myös autohuollon palvelut aina öljynvaihdosta katsastukseen. 

 

Renkaat Oulu - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Renkaat kannattaa aina vaihtaa ajoissa, sillä lakisääteiseen urasyvyyden minimirajaan saakka ajaessa renkaan ominaisuudet heikkenevät. Kesärenkailla lakisääteinen minimiraja on 1,6 mm ja talvirenkailla 3,0 mm.  

Sekä kesä- että talvirenkaat on syytä kuitenkin vaihtaa jo tätä aiemmin, noin 4 mm urasyvyyden kohdalla. Kesärenkailla riski vesiliirtoon joutumisesta kasvaa nopeasti alle 4 mm urasyvyydellä. Talvirenkailla renkaan ajo-ominaisuudet heikkenevät kokonaisvaltaisesti saman rajan jälkeen. 

Myös renkaan kumiseos vanhenee iän myötä, vaikka rengasta varastoitaisiin oikein. Emme suosittele käyttämään renkaita yli kuutta vuotta ensimmäisestä käyttöönottopäivästä, vaikka niissä olisi kulutuspintaa jäljellä.  

Hanki uudet ja turvalliset renkaat, jotka eivät rajoita autosi ominaisuuksia Oulun Vianorilta. Osta uudet renkaat Vianor Oulusta helposti ja ammattilaisten asentamana.