Renkaat Kuopio

Renkaiden ostaminen Kuopiossa onnistuu vaivattomasti Vianor-palvelupisteillämme. Palvelupisteemme tarjoavat kattavat rengaspalvelut ja autohuollon palvelut saman katon alla.

Palvelemme Kuopiossa kahden palvelupisteen voimin. Kuopion Vianor-palvelupisteet löytyvät Kallantieltä ja Väliköntieltä. Molemmat Kuopion palvelupisteistämme sijaitsevat valtatien läheisyydessä ja ovat helposti tavoitettavissa autolla.

Palvelupisteidemme asiantunteva henkilökunta auttaa kaikissa rengashuollon ja autohuollon tarpeissasi, aina uusien renkaiden valinnasta alkaen. Ota yhteyttä tai tule palvelupisteellemme pyytämään tarjous uusista renkaista.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Kuopion Vianorilta 

Kuopion Vianor-palvelupisteet tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita, pohjoismaisissa olosuhteissa toimivia kesärenkaita ja talvirenkaita 

Henkilöautojen lisäksi valikoimastamme löytyvät renkaat myös katumaastureihin, pakettiautoihin ja matkailuautoihin sekä moottoripyöriin.  

Vianor Kuopion Kallantien palvelupisteellä pystymme auttamaan myös raskaan kaluston rengastarpeissa ja tarjoamaan näille kattavat rengaspalvelut. 

Valikoimastamme löytyvät kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat renkaat, aina urheilulliseen ajoon suunnatuista renkaista taloudellisiin vaihtoehtoihin. Mikäli taas etsit renkaita sähkö- tai hybridiautoon, osaavat asiantuntijamme suositella hiljaisia, mutta pitäviä renkaita tähän käyttötarkoitukseen. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Kuopiosta 

Ostamalla renkaat Kuopion Vianor-palvelupisteeltä, saat käyttöösi asiantuntevan henkilökuntamme osaamisen. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa pystyt valitsemaan autoosi varmasti sopivat ja oman ajotyylisi mukaiset renkaat. 

Valikoimaamme kuuluvat useimpien tunnettujen rengasvalmistajien laadukkaat rengasmallit, joiden joukosta löytyy oikea vaihtoehto lähes jokaiseen autoon. 

Kattavan rengasvalikoiman lisäksi pystymme toimittamaan myös autoosi soveltuvat vanteet ja auttamaan sopivien vanteiden löytämisessä. Mikäli haluat hankkia autoosi uuden vannesarjan tai päivittää autosi ulkonäköä kevytmetallivantein, onnistuu tämä renkaiden tilauksen yhteydessä. 

Rengaspalveluiden lisäksi molemmat Kuopion Vianor-palvelupisteemme tarjoavat myös kattavat autohuollon palvelut. Voit uusien renkaiden ostamisen tai asentamisen yhteydessä tuoda autosi esimerkiksi määräaikaishuoltoon tai jättää auton katsastettavaksi. 

 

Renkaat Kuopio - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Renkaat ovat autosi kosketuspinta tiehen, ja näin yksi tärkeimmistä ajoturvallisuuden ja -mukavuuden muodostajista. Laadukkaat ja hyväkuntoiset renkaat ovat eräs tärkeimmistä auton huoltotoimenpiteistä. 

Uudet renkaat tulisi vaihtaa viimeistään kuuden vuoden kuluttua niiden käyttöönotosta, vaikka niissä olisi vielä kulutuspintaa jäljellä. Renkaiden ominaisuudet nimittäin heikentyvät jopa oikeaoppisesti säilytettyinä tässä ajassa, kun kumiseoksessa tapahtuu muutoksia ajan myötä. 

Useimmiten renkaat kuitenkin ehtivät kulumaan vaihtokuntoon ennen tätä. Renkaat on vaihdettava viimeistään lakisääteisen rajan kohdalla, joka on kesärenkailla 1,6 mm ja talvirenkailla 3,0 mm. Renkaiden ominaisuudet alkavat kuitenkin heikentymään huomattavasti alle 4,0 mm urasyvyydellä, joten suosittelemme vaihtamaan renkaat jo tässä vaiheessa. Liian loppuun ajetuilla renkailla riski joutua vesiliirtoon tai menettää pito liukkaalla alustalla kasvaa huomattavasti. 

Uusien renkaiden ostaminen Kuopion alueella käy vaivattomasti Vianorin palvelupisteillä. Ota yhteyttä tai tule rohkeasti lähimmälle Kuopion palvelupisteelle ja kysy tarjousta uusista renkaista sekä muista rengaspalveluista.