Renkaat Lahti

Löydät Lahden Vianor-palvelupisteen Launeelta, Aukeankadulta. Lisäksi lyhyen ajomatkan päässä palvelevat Vianor Vääksy ja Vianor Heinola.

Lahden ja Heinolan palvelupisteemme palvelevat sinua laaja-alaisesti kaikissa rengaspalveluissa. Palvelupisteiltämme pystyt ostamaan uudet kesä- ja talvirenkaat ammattitaitoisen henkilökuntamme tuella autoosi asennettuna ja tasapainoitettuina.

Uusien renkaiden myynnin lisäksi palvelupistellämme onnistuvat myös muut rengaspalvelut, kuten renkaiden kausisäilytys rengashotellissa ja ohjauskulmien säätö sekä renkaiden paikkaus.

Vääksyn Vianor-palvelupisteellä tarjoamme ainoastaan raskaan kaluston rengaspalveluita. Raskaan kaluston rengaspalvelut löydät lisäksi Lahden Vianor-palvelupisteeltä.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Vianor Lahdesta 

Lahden Launeen Vianor-palvelupiste ja Vianor Heinola tarjoavat rengaspalveluita ajoneuvosta riippumatta, olipa kyseessä sitten henkilöauto, katumaasturi tai pakettiauto. 

Kattavasta valikoimastamme löydät edustuksen laadukkaiden rengasvalmistajien renkaita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Etsitpä sitten mahdollisimman hiljaista, taloudellista tai suorituskykyistä rengasta, osaa asiantunteva henkilökuntamme opastaa oikean mallin valinnassa.  

Mikäli haluamaasi rengasmallia ei löydy heti varastosta, pystytään rengas helposti tilaamaan autoosi sopivassa koossa Vianor-palvelupisteellä asennettavaksi. 

Raskaan kaluston renkaat löydät Vianor Lahden ja Vianor Vääksyn valikoimasta. 

 

Miksi ostaa renkaat Lahden Vianorilta 

Ostamalla renkaat Lahden Vianor-palvelupisteiltä, saat varmasti kooltaan ja ominaisuuksiltaan autoosi ja ajotyylisi parhaiten soveltuvat renkaat.  

Palvelupisteemme rengasalan asiantuntijat auttavat sinua mieluusti oikeiden renkaiden valinnassa, jonka lisäksi kaikki renkaat tarkastetaan ennen asennusta. Näin voit jatkaa matkaasi Vianorilta turvallisin mielin. 

Asioimalla Lahden Vianor-palvelupisteillä säästät myös aikaa, sillä tarjoamme rengaspalveluiden lisäksi myös kattavat autohuollon palvelut. Renkaiden vaihdon yhteyteen voit varata esimerkiksi öljynvaihdon tai katsastuspalvelun.  

Lisäksi huolehdimme renkaidesi kausisäilytyksestä rengashotellissamme, jolloin renkaat säilötään oikeaoppisesti, eivätkä ne vie turhaa tilaa kotonasi. 

 

Renkaat Lahti - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Renkaiden kunnosta kannattaa huolehtia aktiivisesti, sillä renkaat ovat autosi ainoa kosketuspinta tiehen, ja näin eräs tärkeimmistä tekijöistä ajoturvallisuudessa ja -ominaisuuksissa. 

Renkaiden kunnosta huolehtiminen tarkoittaa uusien renkaiden hankkimista ajoissa ennen renkaiden loppuun kulumista tai kumiseoksen heikentymistä ajan myötä. 

Renkaiden kunto heikkenee ajan myötä, vaikka renkailla ei ajettaisi lainkaan. Jopa oikein varastoitujen renkaiden vaihto on ajankohtainen kuuden käyttövuoden jälkeen, sillä renkaan ominaisuudet ovat tässä kohtaa heikentyneet jo huomattavasti, vaikka kulutuspintaa olisi vielä jäljellä. 

Keskivertoisella ajomäärällä renkaat kuitenkin kuluvat loppuun jo ennen kuuden vuoden käyttöikää. Lakisääteiset urasyvyyden rajat ovat 1,6 mm kesärenkaille ja 3,0 mm talvirenkaille. Renkaiden ominaisuudet heikentyvät jo ennen tämän rajan saavuttamista huomattavasti, joten 4,0 mm kulutuspinnan kohdalla alkaa renkaiden hankinta olemaan ajankohtaista heikentyneen pidon ja kasvavan vesiliirron riskin vuoksi. 

Osta renkaat Lahden Vianor-palvelupisteiltä saadaksesi varmaasti autoosi ja ajotapaasi parhaiten soveltuvat renkaat, ammattilaisten tarkastamana ja asentamana.