Renkaat Pori

Vianor Pori tarjoaa kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut. Palvelupisteillämme pystyt hankkimaan autoosi uudet renkaat tasapainoitettuina, vaihdattamaan renkaat sekä säilyttämään renkaita rengashotellissa.

Porin Vianor-palvelupiste sijaitsee Karjalankadulla, Valtatie 2:n läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Porin ulkopuolelta seuraavat palvelupisteemme löytyvät Huittisista, Raumalta ja Kankaanpäästä.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Porin Vianorilta 

Vianor Porin valikoimasta löydät kaikkien muiden Vianor-palvelupisteiden tapaan kattavan valikoiman renkaita henkilöautoihin, katumaastureihin ja moottoripyöriin 

Valikoimastamme löytyvät tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien kesärenkaat ja talvirenkaat. Porin palvelupisteellämme onnistuvat myös raskaan kaluston vaatimat rengaspalvelut, kuten renkaiden asennukset. 

Kattavasta rengasvalikoimastamme löydät renkaat lähes mihin tahansa automalliin. Mikäli palvelupisteemme varastosta ei löydy tarvitsemaasi rengasta, tilataan rengas helposti ja nopealla aikataululla asennettavaksi. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Porista 

Renkaiden ostaminen Porin Vianor-palvelupisteeltämme onnistuu helposti. Hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevalla palvelupisteellämme kaikki tarvitsemasi rengaspalvelut järjestyvät saman katon alla. Ostamasi renkaat voidaan asentaa tasapainoitettuina autoosi. 

Palvelupisteemme asiantuntijat varmistavat aina renkaidesi kunnon ennen niiden asentamista autoon. Voit ajaa turvallisesti ja luottavaisin mielin, varmasti ehjillä ja hyväkuntoisilla renkailla. 

Palvelupisteemme asiantunteva henkilökunta osaa auttaa sinua autoosi soveltuvien renkaiden valinnassa. Yhdessä asiantuntijamme kanssa löydät itseäsi miellyttävät ja omaan autoosi sopivat sekä ennen kaikkea luotettavat renkaat. 

Renkaiden ostamisen ja asentamisen lisäksi Porin Vianor-palvelupisteellä järjestyvät myös monet muut autoilijan palvelut. Palvelupisteellämme onnistuvat niin ohjauskulmien säädöt, renkaiden paikkaukset kuin renkaiden kausisäilytys rengashotellissa.  

Lisäksi samasta osoitteesta löytyvät myös kattavat autohuollon palvelut auton määräaikaishuollosta öljynvaihtoon ja kuntotarkastukseen. 

 

Renkaat Pori - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Hyväkuntoiset ja laadukkaat renkaat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä ajoturvallisuudessa ja ajomukavuudessa. Laadukkaat renkaat, joissa on riittävästi kulutuspintaa, tekevät ajamisesta miellyttävää myös heikommilla ajokeleillä. 

Mikäli renkaidesi kunto epäilyttää, kannattaa renkaat aina vaihtaa ennemmin liian ajoissa kuin ajaa loppuun. Porin Vianor-palvelupisteellämme asiantunteva henkilökuntamme osaa myös kertoa, mikäli renkaasi kannattaisi jo vaihtaa. 

Renkaat kannattaa vaihtaa kuuden käyttövuoden jälkeen tai niiden urasyvyyden alittaessa 4,0 millimetriä. Vaikka lakisääteinen raja on kesärenkailla 1,6 mm ja talvirenkailla 3,0 mm, heikkenevät renkaiden ominaisuudet jo ennen tätä. 

Osta uudet renkaat Porin Vianor-palvelupisteeltä vaivattomasti. Asiantuntijoidemme avulla saat helposti ja varmasti autoosi soveltuvat ja itseäsi miellyttävät renkaat.