Renkaat Tampere

Me Vianorilla palvelemme sinua kaikissa rengasasioissa Tampereella. Kauttamme pystyt hankkimaan helposti autoosi uudet renkaat, vaihdattamaan renkaat ja tuomaan renkaasi kausisäilytykseen rengashotelliin.

Palvelupisteemme toimivat Tampereen alueella Sarankulmassa, Lielahdessa, Hervannassa, Turtolassa ja Leinolassa. Lisäksi löydät lähialueelta Vianor-palvelupisteet myös Nokialta ja Valkeakoskelta.

Kaikki Tampereen Vianor-palvelupisteet tarjoavat kattavat rengaspalvelut niin henkilöautoihin, katumaastureihin kuin pakettiautoihin. Valikoimastamme löydät niin kesä- kuin talvirenkaat luotetuilta laatuvalmistajilta.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Tampereen Vianorilta 

Löydät kaikilta Tampereen palvelupisteiltämme runsaan valikoiman henkilöautojen, katumaastureiden ja paketti- sekä matkailuautojen renkaita.  

Asiantunteva palvelupisteidemme henkilökunta auttaa sinua löytämään omaan autoosi ja ajotyyliisi parhaiten sopivat renkaat oikeassa koossa. Mikäli renkaita ei löydy varastostamme, pystytään ne helposti tilaamaan palvelupisteelle. 

Tampereen Vianor-palvelupisteiltä saat niin kesärenkaat kuin nasta- ja kitkarenkaat autoosi alle asennettuina ja tasapainoitettuina.  

Palvelemme myös moottoripyöräilijöitä runsaalla moottoripyörän renkaiden valikoimalla ja asennuspalveluilla.  

Lisäksi Tampereen Sarankulman palvelupisteellä pystymme palvelemaan raskaan kaluston rengastilauksissa ja -asennuksissa. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Tampereelta 

Renkaiden ostaminen Vianorin palvelupisteiltä Tampereella on helppoa ja turvallista. Asiantunteva henkilökuntamme on tukenasi niin renkaiden valinnassa, asennuksessa kuin mahdollisten lisäpalveluiden kanssa. 

Autoosi oikeankokoisten ja ominaisuuksiltaan sopivien renkaiden valitseminen käy vaivattomasti palvelupisteiden asiantuntijoiden neuvoja seuraamalla. Ajotyyliisi sopivilla renkailla ajaminen on turvallista, huoletonta ja miellyttävää. 

Tampereen Vianor-palvelupisteiltä löydät runsaan valikoiman rengasalan johtavien laatuvalmistajien tuotteita. Laajasta valikoimastamme löydämme varmasti autoosi sopivan turvallisen ja laadukkaan rengasmallin. 

Vianorilla asennettavien renkaiden kunto tarkistetaan aina, jotta saat autoosi alle varmasti turvalliset ja ehjät renkaat.  

Uusien renkaiden hankinnan lisäksi Tampereen palvelupisteemme tarjoavat myös kattavan valikoiman muita palveluita, kuten renkaiden kausisäilytyksen rengashotellissa ja renkaiden ohjauskulmien säädöt 

Mikäli autosi kaipaa myös muuta huoltoa, kuten öljynvaihtoa tai katsastusta, onnistuvat monilla palvelupisteistämme myös auton huoltotoimenpiteet. 

 

Renkaat Tampere - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Hyväkuntoisilla, autoosi ja pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivilla ja riittävän uusilla renkailla ajat turvallisesti kaikenlaisissa olosuhteissa.  

Renkaat kannattaa vaihtaa hyvissä ajoin ennen urasyvyyden lakisääteistä rajaa, joka on kesärenkailla 1,6 mm ja talvirenkailla 3,0 mm. Renkaiden ominaisuudet heikkenevät huomattavasti ennen lakisääteistä rajaa, etenkin märällä kelillä ja ääriolosuhteissa. 

Mikäli renkaat eivät ehdi kulua loppuun, kannattaa ne vaihtaa viimeistään kuuden käyttövuoden jälkeen tai 10 vuotta valmistusajankohdasta, joka selviää DOT-merkinnästä.  

Osta uudet renkaat Tampereen Vianor-palvelupisteiltä. Asiantunteva henkilökuntamme tekee uusien renkaiden valinnasta, ostamisesta ja asennuksesta helppoa, varmaa ja turvallista.