Vianor Turku

Vianor Turun palvelupisteemme löydät Satakunnantieltä. Lisäksi palvelemme Turun lähiseudulla myös Raisiossa, Ruskossa, Liedossa ja Paraisilla.

Pystyt tilaamaan kaikilta Turun Vianor-palvelupisteiltämme autoosi soveltuvat renkaat vaivattomasti, tasapainoitettuina, tarkistettuina ja autoosi asennettuina.

Palvelupisteidemme kattaviin rengaspalveluihin kuuluvat renkaiden asennuksen lisäksi myös rengashotellit, renkaiden vaihdot, renkaiden paikkaukset ja ohjauskulmien säädöt.

Ota yhteyttä lähimpään Vianor-palvelupisteeseesi tai tule paikan päälle kysymään tarjous uusista renkaista.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Turun Vianorilta 

Kaikkien Turun seudun Vianor-palvelupisteiden valikoimaan kuuluvat henkilöautojen, katumaastureiden ja paketti- sekä matkailuautojen renkaat.  

Olipa kyseessä sitten kesärengas, kitkarengas tai nastarengas, valikoimastamme löytyvät tunnetuimpien rengasvalmistajien laadukkaat mallit useimpiin autoihin. 

Raision ja Ruskon Vianor-palvelupisteillä valikoimaamme kuuluvat myös laajat moottoripyörien rengaspalvelut, aina uusien renkaiden hankinnasta asennukseen. 

Mikäli lähimmässä Vianor-palvelupisteessäsi ei ole juuri haluamaasi rengasmallia, pystyy asiantunteva henkilökuntamme tilaamaan haluamasi renkaat vaivattomasti. 

Ruskon ja Liedon Vianor-palvelupisteillämme tarjoamme palvelua myös raskaan kaluston rengastarpeisiin.   

Renkaiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös kattavasti erilaisia vanteita. Mikäli tarvitset autoosi toisen vannesarjan tai etsit näyttäviä kevytmetallivanteita, pystymme tilaamaan autoosi yhteensopivat renkaat ja vanteet pakettina. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Turusta 

Turun Vianor-palvelupisteiltä löydät samasta osoitteesta kattavan valikoiman renkaita, rengaspalveluita ja kokonaisvaltaisia autohuollon palveluita. 

Ostamalla renkaat palvelupisteiltämme, saat henkilökohtaista apua asiantuntijoiltamme juuri sinun autoosi ja ajotyyliisi soveltuvien renkaiden valintaan. Näin saat autoosi varmasti paitsi luotettavat, myös ominaisuuksiltaan itseäsi miellyttävät renkaat. 

Renkaiden ostamisen lisäksi Turun Vianor-palvelupisteet tarjoavat myös kattavasti muita palveluja samasta osoitteesta. Hoidamme palvelupisteillämme kaikki rengaspalvelut, joita tarvitset, aina renkaiden kausisäilytyksestä rengashotelleissa ohjauskulmien säätöön tai renkaiden tasapainoitukseen 

Rengaspalveluiden lisäksi palvelupisteillämme onnistuvat myös autohuollon palvelut. Pystyt uusien renkaiden hankinnan yhteydessä varaamaan meiltä ajan esimerkiksi autosi määräaikaishuoltoon tai jättää autosi katsastettavaksi samalla käynnillä. 

 

Renkaat Turku - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Luotettavat ja hyvässä kunnossa olevat renkaat muodostavat turvallisen ajon perustan. Luotettava ja varma pito sekä helposti ennakoitava käyttytyminen myös ääritilanteissa ovat laadukkaiden renkaiden ominaispiirteitä. Renkaat eivät kuitenkaan kestä ikuisesti, eikä uusien renkaiden hankintaa kannata jättää viime tippaan. 

Hanki uudet renkaat jo ajoissa, jolloin et turhaan heikennä turvallisuuttasi ja rajoita autosi suorituskykyä.  

Renkaat kannattaa vaihtaa jo ennen lakisääteistä rajaa. Suosittelemme renkaanvaihtoa 4 mm urasyvyydellä, sillä tämän jälkeen kesärenkaiden riski joutua vesiliirtoon kasvaa nopeasti, ja talvirenkaiden pito ääritilanteissa on heikentynyt alkuperäisestä. 

Turun Vianor-palvelupisteiltä ostat renkaat vaivattomasti. Ota yhteyttä tai tule paikan päälle lähimmälle Turun palvelupisteelle kysymään tarjous uusista renkaista.