Renkaat Jyväskylä

Palvelemme Jyväskylässä Seppälänkankaalla Laukaantien palvelupisteellämme. Lisäksi löydät lähiseudulta Vianor-palvelupisteet myös Äänekoskelta ja Keuruulta.

Saat kaikilta palvelupisteiltämme rengasalan ammattilaisten apua autoosi sopivien renkaiden ostamiseen. Jokaisen palvelupisteemme valikoimasta löytyvät niin kesä- kuin talvirenkaat, ja saat renkaat autoosi asennettuina, kuntotarkastettuina ja tasapainoitettuina.

Hankkimalla uudet renkaat Jyväskylän Vianor-palvelupisteiltä, saat vaivattomasti ammattilaisten suosittelemat ja asentamat renkaat, joilla ajat varmasti ja turvallisesti.

Etsitkö renkaita millaiseen ajoneuvoon?

Henkilöautot

Ajo-olosuhteisiin sopivat renkaat ovat autoilun turvallisuuden, mukavuuden ja taloudellisuuden kannalta välttämättömät. Vianorista löydät henkilöautoihin sekä kesärenkaat että nastalliset ja nastattomat talvirenkaat.
Hae renkaita

Katumaasturit

Valikoimastamme löydät laadukkaat SUV-renkaat erikokoisiin katumaastureihin. Voit valita kaupunkiajoon tai paremmin maastoon ja off-road -ajoon soveltuvat renkaat.
Hae renkaita

Pakettiautot

Paketti- ja matkailuautojen renkailta vaaditaan henkilöautoon verrattuna enemmän ajoneuvon koon ja kuorman vuoksi. Vianorista saat laadukkaat renkaat kaikkiin ajo-olosuhteisiin.
Hae renkaita

Raskaskalusto

Raskaat ajoneuvot vaativat alleen järeämmät renkaat. Vianorista löydät ammattilaisille renkaat maatalouskäyttöön, maansiirtoon, raskaampaan teollisuuteen sekä kuorma-autoihin.
Hae renkaita

Moottoripyörät

Vianorista löydät sopivat renkaat moottoripyöriin, mopoihin ja enduropyöriin. Tuotevalikoimassa on huomioitu mm. kestävyys, märkäpito, ajomukavuus sekä vakaus kovassa vauhdissa ja kaarreajossa.
Hae renkaita

Millaiset renkaat löydät Jyväskylän Vianorilta 

Kaikilta Jyväskylän Vianor-palvelupisteiltä löydät kattavan valikoiman renkaita autosi mallista riippumatta.  

Valikoimastamme löytyvät niin kesä- kuin talvirenkaat kaikilta tunnetuimmilta valmistajilta paitsi henkilöautoihin, myös katumaastureihin sekä paketti- ja matkailuautoihin.  

Niin Jyväskylän, Keuruun kuin Äänekosken Vianor-palvelupisteellä onnistuvat lisäksi myös raskaan kaluston rengaspalvelut sekä moottoripyörien rengasasennukset. 

Kattavan valikoimamme ansiosta yleisimmät rengaskoot ja -mallit löytyvät suoraan varastosta. Jos tarvitsemaasi rengasta ei löydy valmiina varastosta, asiantunteva henkilökuntamme pystyy tilaamaan haluamasi renkaat autoosi sopivassa koossa nopealla aikataululla. 

 

Miksi ostaa renkaat Vianor Jyväskylästä 

Asioimalla Jyväskylän Vianor-palvelupisteillä, saat uusien renkaiden hankkimisen lisäksi hoidettua samalla palvelupisteellä myös renkaiden vaihdot sekä renkaiden kausisäilytyksen rengashotellissamme.  

Saman katon alla hoituvat myös autohuollon palvelut, joten voit varata renkaiden asennuksen yhteyteen myös öljynvaihdon tai muun tarvittavan huollon. 

Ostamalla renkaat Jyväskylän Vianor-palvelupisteiltä, voit aina luottaa henkilökuntamme palveluhenkisyyteen ja asiantuntijuuteen. Pyrimme aina löytämään autoosi ja ajotottumuksiisi parhaiten soveltuvan rengasmallin, ja saat asiantuntevaa palvelua renkaiden asennuksen ja muiden palveluiden muodossa. 

Löydät kattavasta valikoimastamme kaikkien tunnettujen rengasvalmistajien laadukkaat renkaat, etsitpä sitten mahdollisimman energiatehokasta tai urheilullista rengasta.  

Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi oikeiden renkaiden valinnan tueksi, jolloin ajonautintosi ei jää renkaista kiinni, eivätkä renkaat rajoita autosi ominaisuuksia. 

 

Renkaat Jyväskylä - Osta uudet renkaat Vianorilta 

Renkaiden kunnosta kannattaa pitää huolta, sillä ne ovat eräs tärkeimmistä ajoturvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä - ja autosi ainoa kosketuspinta tiehen. 

Renkaat tulee vaihtaa viimeistään ennen lakisääteistä minimirajaa, joka on kesärenkailla 1,6 mm ja talvirenkailla 3,0 mm.  

Suosittelemme kuitenkin vaihtamaan renkaat viimeistään 4 mm kohdalla, sillä renkaiden ominaisuudet heikkenevät jo huomattavasti ennen lakisääteistä rajaa., Kuluneilla kesärenkailla on korkeampi riski joutua vesiliirtoon, kuluneiden talvirenkaiden tarjotessa heikompaa pitoa ääriolosuhteissa. 

Osta uudet renkaat Jyväskylän Vianor-palvelupisteiltä helposti, ammattilaisten tasapainoittamina ja asentamina.